На Львівщині збільшать кількість камер відеоспостереження, щоб поліція легше розкривала злочини

21:08 17 лютого 2021 р.

Фото до новини

Новопризначений начальник ГУ Національної поліції у Львівській області Олександр Шляховський до цього обіймав аналогічну посаду на Закарпатті. А попередній керівник поліції Львівщини Василь Віконський тепер буде працювати в Києві.

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий під час представлення Шляховського у Львові розповів, що зараз в Україні мають оптимізувати роботу для швидкого реагування на виклики. Для цього минулого року правоохоронці отримали 3 нових гелікоптери. 

“Будемо розповсюджувати центри безпеки, до складу яких входитимуть місцеві пожежні команди, медики й безумовно поліцейські. Для того, щоб це знаходилося в єдиному місці та ми своєчасно реагували на виклики“, – розповів ПравдаТУТ Львів перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

А ще в Україні створили 132 управління та відділків поліції замість майже 700 підрозділів.

Згодом на Львівщині має запрацювати проєкт «Поліцейський офіцер громади», а ще планується збільшити кількість камер спостереження у містах області.

“У 70% випадках ми розкриваємо злочини в Україні завдяки камерам відеоспостереження“, – додав очільник Нацполіції України Ігор Клименко.

На Львівщині поліційні знезброїли шістьох мисливців

У Львові патрульна поліція перекривала дороги, щоб розчистити сніг

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів