У Львові патрульна поліція перекривала дороги, щоб розчистити сніг

19:34 13 лютого 2021 р.

Фото до новини

Комунальні служби Львова сьогодні і завтра продовжують прибирати місто від снігу. основний акцент на ці вихідні - це очищення від снігу внутрішньоквартальних доріг, зняття з дахів бурульок і нависань снігу, та розчищення доріг до храмів і площ біля них.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Сьогодні впродовж дня ми зосередили увагу на розчищенні внутрішньоквартальних вулиць. До роботи були залучені екіпажі патрульної поліції, бо перекриваємо дороги, щоб забрати сніг. Оскільки прогнозують морози, то цей сніг може перетворитися на лід, тому максимально сьогодні і завтра працюємо над розчищенням внутрішніх доріг.

Також знімаємо бурулі і нависання снігу на дахах. Сьогодні комунальні служби допомагали навчальним закладам, пологовому будинку на вул. Мечникова, поліклінікам знімати бурулі. Роботи будуть продовжуватися. Там де не було можливості зняти, ті місця обгороджували.

Удень працювало два евакуатори у Сихівському районі, зокрема на пр. Червоної Калини. Там було утруднене прибирання через те, що машини паркували на магістральних дорогах.

Було також питання щодо вивезення ТПВ з 128 майданчиків. Відповідно працювали над тим, щоб забезпечити проїзд до контейнерів і вивести сміття. Станом на 20.00 год буде узагальнена інформація, чи вдалося вивести сміття з усіх майданчиків.

Щодо організації роботи вночі і завтра на ранок, то оскільки вночі прогнозують пориви вітру, будуть чергувати аварійні бригади на випадок падіння чи пошкодження дерев. Продовжують також чергувати аварійні бригади, які відслідковують чи немає замерзань інженерних мереж у будинках. Відзначу, що за минулу добу жодних замерзань не було.

Вночі буде працювати техніка над розчищенням доріг. За прогнозами, з 19.00 год і до 03.00 год має падати сніг, потім перерва, із з 07.00 год знову будуть опади.

Оскільки завтра неділя і люди підуть на літургію, комунальні служби мають завдання максимально розчистити дороги до храмів і площі біля них", — розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів