На Львівщині поліційні знезброїли шістьох мисливців

09:28 12 січня 2021 р.

Фото до новини

У Кам'янка-Бузькому районі поліціянти вилучили шість незареєстрованих мисливських рушниць.

10 січня у Кам'янка-Бузький відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з лісових масивів неподалік села Стриганка у Кам'янка-Бузькому районі інспектори державного екологічного нагляду виявили групу чоловіків, озброєних гладкоствольними рушницями, котрі не мали відповідних документів для здійснення полювання.

Про це повідомила Поліція Львівської області, пише Dailylviv.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, екіпажі сектору реагування патрульної поліції, експерти-криміналісти та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. 

Правоохоронці встановили особи чоловіків – чотирьох місцевих мешканців та двох мешканців Сокальщини віком від 19 до 41 року. Жоден з них не мав дозвільних документів на зброю, окрім того, на двох рушницях були знищені номери. Поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження шість одиниць незареєстрованої гладкоствольної мисливської зброї.

За фактом слідчі Кам’янка-Бузького відділу поліції, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263-1 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють походження зброї.

Правоохоронці нагадують про кримінальну відповідальність, передбачену за незаконне поводження зі зброєю, зокрема, її зберігання без відповідних дозвільних документів, а також знищення номерів. 

У Львові водій-наркоман відмовився одягти захисну маску від коронавірусу

У Львові поліціянти збили скутериста (відеосвідчення)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів