Шантаж: росія опублікувала координати і фото центрів прийняття рішень, які підтримують українців. Перелік

21:55 28 червня 2022 р.

Фото до новини

У вівторок, 28 червня, розпочинається саміт НАТО в Мадриді. «Роскосмос» вирішив з цього приводу оприлюднити координати місця зустрічі та кількох інших столиць держав-членів. У російському космічному агентстві пояснили, що зробили це «про всяк випадок»

Про це інформує Польське радіо, пише Dailylviv.com.

У вівторок у Мадриді починається саміт Північноатлантичного альянсу, під час якого НАТО має ухвалити свою нову стратегічну концепцію, яка включатиме цілі та завдання альянсу на наступне десятиліття.

За дотеперішньою концепцією Росія вважалася «стратегічним партнером». Тепер Північноатлантичний альянс має визнати її як найбільшу загрозу безпеці та цінностям НАТО.

У своєму дописі в соцмережі «Роскосмос» опублікував координати та супутникові фотографії «центрів прийняття рішень, які підтримують українських націоналістів». Це штаб-квартира НАТО в Брюсселі, будинок Бундестагу в Берліні, центр Лондона і Парижа, Пентагон і Білий дім у Сполучених Штатах, а також місце проведення саміту в Мадриді.

Раніше Захід провокував колишній президент Росії Дмітрій Мєдвєдєв. «Будь-яке втручання на Кримському півострові країни-члена НАТО може бути розцінено як оголошення війни Росії, що може призвести до Третьої світової війни», - сказав він.

Як віцеголова Ради безпеки Росії Мєдвєдєв також заявив, що у разі вступу Фінляндії та Швеції до НАТО Росія зміцнить свої кордони і буде «готова до відплати», що може включати перспективу встановлення на їхніх кордонах ракет «Іскандер».

РФ перекинула берегові ракетні комплекси Бастіон до кордону Фінляндії (відео)

Спецслужба РФ збирає екскременти Путіна - ЗМІ

Путіна не вважають легітимним: у Сенаті США зареєстрували резолюцію про визнання Росії державою-спонсором тероризм

Росію хочуть визнати державою-терористом: хто це зробить на заклик з Києва

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів