Повідомили, скільки тисяч молодих людей боронять Україну

22:27 12 серпня 2022 р.

Фото до новини

Близько 2 млн молодих людей віком від 14 до 35 років були вимушені переїхати зі своїх домівок з небезпечних територій на більш безпечні в Україні. Ще 2 млн молоді виїхали за межі країни.

Про це повідомила заступниця міністра молоді та спорту України Марина Попатенко в спецефірі «Суспільного» до Міжнародного дня молоді «Україна. Молодь діє», інформує Урядовий портал, пише Dailylviv.com.

Заступник міністра наголосила, що понад 200 тис. молодих людей зі зброєю в руках захищають нашу країну, а 38% — активно включилися у волонтерський фронт і допомагають цивільному і військовому населенню. Також надзвичайно велика кількість молодих людей активно продовжує працювати і, власне, підтримує економіку України.

Від імені міністра молоді та спорту Вадима Гутцайта Марина Попатенко висловила подяку молоді за боротьбу на всіх фронтах для наближення перемоги України.

«Кожна молода людина в Україні після 24 лютого абсолютно визначилася і прагне вибороти незалежність держави, та зберегти державність і розвивати Україну. І кожен на своєму фронті це робить», — наголосила Марина Попатенко.

Вона зазначила, що основними стимулами для повернення молоді в Україні є питання безпеки та питання розвитку підприємницьких ініціатив.

«У рамках програми «СпівДія» ми підтримуємо відповідні підприємницькі ініціативи і зараз також будемо вести публічне обговорення Плану відновлення щодо кроків і стимулів, які ми напрацювали для повернення молоді в Україну», — підкреслила заступник Міністра.

На Львівщині розробили військовий багі Мамай для фронту. Замовлено першу партію (2 відео)

Кількість мобілізованих у Збройні Сили - це державна таємниця, - Маляр

Примусової мобілізації жінок немає, - заступниця міністра оборони

Закон №7272 звільнив від мобілізації ще дві категорії громадян

Відстрочка від призову військовозобов’язаних працівників: роз’яснення для роботодавців

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів