Потужний вибух у херсонській окупаційній адміністрації: хто постраждав (відео)

12:38 16 вересня 2022 р.

Фото до новини

Об 11 годині у Херсоні пролунало кілька потужних вибухів. Їх було чутно по всьому місту. У центрі міста, за будівлею облдержадміністрації, в районі херсонського апеляційного суду видно стовп диму,

"Від сили вибухів спрацювали сигналізації в автівках у спальних районах міста. Протягом 20 хвилин після вибухів чутно звуки або детонації, або вибухова хвиля була настільки потужна. За 15 хвилин після вибуху в бік центру міста поїхали машини екстреної медичної допомоги", - розповів кореспондент Суспільного, пише Dailylviv.com.

В будівлі суду розміщувалась так звана "адміністрація Херсонської області" і окупаційний уряд, розповів Суспільному депутат облради Сергій Хлань.

"Вибух за облдержадміністрацією, якраз там будівля Адміністративного суду. Там знаходилось керівництво — Єлісєєв і все "правительство", - сказав він.

Приліт по будівлі фейкової "адміністрації Херсонської області" підтвердили і росЗМІ.

Вони повідомляють про поранення так званої "начальниці департаменту праці і соціальної політики та гибель її водія.

Перший заступник голови обласної ради Юрій Соболевський підтвердив Суспільному вибух в будівлі апеляційного суду Херсонської області.

"Був досить потужний вибух. Це праве крило будівлі. Там значні пошкодження. Немає поки що інформації по постраждалих мирних мешканцях, знаємо, що вони могли там бути. Тому, що вже є фото і відео, які знімали. Але підтвердження офіційного ми поки не можемо отримати, "- сказав Соболевський.

Як повідомляє СтратКом ЗСУ, вибух в Херсоні пролунав під час наради голів муніципальних округів, сформованих окупаційною владою.

На відео також можна побачити, як з будівлі вибігають військові.

Пентагон: український контрнаступ на Херсонщині дав обнадійливі сигнали

HIMARS відрізали росіян від постачань техніки і особового складу з Криму

США бачать, що українські збройні сили повертають села під Херсоном

Що відбувається на херсонському напрямку - пояснення експерта

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів