Помер Володимир Квурт, депутат Львівської облради, ексголова Винників

21:47 28 грудня 2022 р.

Фото до новини

Про смерть Володимира Квурта повідомлено на його сторінці у ФБ.

"Володимир Леонідович Квурт сьогодні відійшов у вічність після важкої хвороби. Про Чин похорону повідомимо додатково. Вічна пам'ять", - написали у Фейсбуці рідні Володимира Квурта, інформує Dailylviv.com.

"Сьогодні у віці 55 років після тривалої хвороби пішов із життя депутат Львівської обласної ради, голова постійної депутатської комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, у минулому – секретар Львівської міської ради та міський голова Винників – Володимир Квурт. Керівництво, депутатський корпус Львівської обласної ради, виконавчий апарат обласної ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Володимира Квурта", - повідомлено на сайті Львівської обласної ради.

"Володимира знали, мабуть, усі львів’яни. Він вірно служив своїй громаді. У свій час працював міським головою Винників та секретарем міської ради Львова", - написав у ТК міський голова Львова Андрій Садовий.

"Це була людина з великої літери, якого любили та поважали люди! Я назавжди буду пам‘ятати наші теплі зустрічі та годинні щирі відверті розмови. Не віриться! Вічная пам‘ять, мій друже!", - написав у ФБ президент ФК "Рух" Григорій Козловський.

Уночі раптово помер 39-річний заступник голови Дрогобицької РВА (доповнено)

Помер ексміський голова Дрогобича Олексій Радзієвський

Помер Михайло Горбачов

Помер ексміський голова Дрогобича Олексій Радзієвський

У Львові помер ексначальник обласного управління міліції Дмитро Загарія

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів