Поліція у Львові склала протокол на буковинця за організацію масового святкування

18:47 29 листопада 2021 р.

Фото до новини

За порушення карантинних обмежень суд може накласти штраф - від 17 тисяч гривень.

У суботу, 27 листопада, під час моніторингу соцмереж поліцейські виявили інформацію про масове святкування в одному із закладів у центрі Львова.

Правоохоронці встановили особу організатора вечірки, 29-річного мешканця міста Чернівці. Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com

За порушення карантинних обмежень складено протокол за ч.1 ст.44-3 «Порушення правил карантину щодо людей»  Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладання штрафу у розмірі від 17 тисяч гривень.

У повідомленні нічого не сказано про вечірку блогерів у Будинку вчених, але дуже ймовірно, що саме на неї зреагувала поліція після того, як про цю подію написало багато медіа. 

Нагадаємо, що соцмережі обурила гучна вечірка з нагоди дня народження блогера Олександра Заліска, яку він влаштував у Львові 27 листопада, коли в Україні відзначали День пам'яті жертв Голодоморів.

Сама вечірка відбулась у стилі, що передбачає відверті конкурси, еротичні танці від шоу-балету, а численні гості виголошували тости імениннику, стоячи на столах.

Чернівецький блогер Олександр Заліско, за чиїм життям стежать мільйони українців у Instagram, запросив до себе на свято багато інших популярних блогерів, серед яких є й мільйонники.

Олександр Заліско, чий день народження припадає на 27 листопада, зібрав популярних блогерів у Будинку вчених, архітектурній пам'ятці в центрі Львова.

У Львові опублікували список ненароджених українських Нобелівських лавреатів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів