Блогери цинічно тусували у Львові у День пам'яті жертв Голодомору

16:23 28 листопада 2021 р.

Фото до новини

Цинічне святкування відбулося з нагоди дня народження Олександра Заліска, за акаунтом якого стежать понад мільйон користувачів мережі. Він зібрав найпопулярніших українських блогерів у Будинку вчених, що у Львові.

Українські блогери в День пам'яті жертв Голодомору влаштували гучну вечірку з нагоди дня народження Олександра Заліска. У мережі розкритикували блогерів за цинічність та збочення. Про це розповів 24 канал, пише Dailylviv.com.

Сучасні лідери думок з мільйонами української аудиторії в інстаграмі влаштували гучну вечірку з еротичною тематикою Show bar в День пам'яті жертв Голодомору. Навіть після критики та негативних коментарів блогери продовжують публікувати сторіз з вечірки, хизуючись святкуванням і його масштабом.

Цинічне святкування відбулося з нагоди дня народження Олександра Заліска, за акаунтом якого стежать понад мільйон користувачів мережі. Він зібрав найпопулярніших українських блогерів у Будинку вчених, що у Львові.

"Один зі змістів мого життя – це туса. Я радий, що ви прийшли на тусу. Мою тусу. І я сподіваюся, що вона справді буде грандіозною",

– заявив Заліско.

Серед гостей, які активно ділилися відео в інстаграмі, висловлювали захоплення імениннику, було чимало блогерів, серед яких й "мільйонники":

Наталі Литвин (1 мільйон підписників);

Таня Самбурська (1,5 мільйона підписників);

Валерія Юрченко (1,3 мільйона підписників);

Саша Бо (1,9 мільйона підписників).

Розважав гостей заходу ведучий Володимир Остапчук. Він провів вечірку в стилі Show bar, де були вульгарні конкурси та декорації, еротичні танці шоу-балету, тости, які промовляли, стоячи на столах. Схоже, що про мораль та сором у цій "тусі року" ніхто й не чув.

Володимир Остапчук опублікував в сторіз фотографію святкового столу, яку підписав: "Голодна блогерська туса".

Жоден з гостей не згадав, що 27 листопада вшановують День пам'яті жертв Голодомору. Згідно з останніми даними у 1932-1933 роки сталінський тоталітарний режим заморив голодом 10,5 мільйона українців, серед яких 4 мільйони дітей.

Реакція мережі на "голодну тусу":

"Жах! Як у День пам'яті жертв Голодомору можна влаштовувати таке "дійство", а вам підтримувати таку ініціативу? Невже абсолютно нема людських цінностей? День народження можна святкувати в будь-який інший день!"

"Сьогодні вшановують мільйони зморених голодом українців. Ви не знали? Тоді інфлюенсери якісь неправильні цінності несуть в маси".

"Якби день народження був у будні, то не було б сумнівів чи переносити. Тут мовиться про питання виховання та системи цінностей. Їх немає. І не транслюються на мільйонну аудиторію".

"Святкувати в інший день і не в такий збочений спосіб".

"Наталі Литвин, але якби Юля Верба пішла на день народження в цей день, її б за*рали всі блогери".

"Йолопи, клоуни. Як не соромно? В такий день… Мораль і принципи відсутні".

Відзначилися й інші "лідери думок". Гості не соромилися роздягатися, стояти на столах з їжею, брати участь у вульгарних конкурсах та еротично танцювати.

Автори матеріалу на каналі 24 нагадують, що з 30 жовтня Львів перебуває в червоній зоні. Це означає, що заборонено проводити масові заходи (окрім офіційних спортивних заходів без глядачів). Гості вечірки Олександра Заліска нібито мали сертифікати про вакцинацію чи ПЛР-тести, однак навіть їх наявність не дозволяє проводити такі гучні вечірки.

У Львові людям, які пережили Голодомор, дадуть тисячу гривень

У Львові організували акцію до Дня пам’яті жертв Голодомору

У Львові опублікували список ненароджених українських Нобелівських лавреатів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів