Перевдягнуті росіяни готують провокацію на українсько-білоруському кордоні

18:33 24 вересня 2022 р.

Фото до новини

До Мінська прибуло 130 найманців ПВК «Ліга» з особистою зброєю і боєприпасами. Їм було доставлено 300 комплектів української військової форми

20 вересня до Мінська прибули найманці приватної військової компанії “Ліга”, які можуть бути залучені до організації провокацій на українському кордоні.

За інформацією Центру національного спротиву, пише Dailylviv.com, яка отримана від білоруського підпілля, до Мінська прибуло 130 найманців ПВК «Ліга» з особистою зброєю і боєприпасами.

А 22 вересня на територію білоруського приватного охоронного підприємства “ГардСервіс”, де розміщуються найманці, було доставлено 300 одиниць української військової форми, яку росіяни захопили на складах у Херсонській області. 

 “ГардСервіс” - це не просто приватне охоронне підприємство. Воно є першим подібним підприємством в Білорусі й створено спеціальним указом олександра лукашенка у 2019 році. Базуються “охоронці” на території колишнього центру підготовки білоруських спецпризначенців.

Можливі диверсії очікуються в районі населених пунктів Пінськ, Іваново і Кобрін. Такі диверсії грають на руку Москві, яка прагне втягнути в цю війну додаткові сили, зокрема - Білорусь.

Білоруси розконсервовують російські бойові літаки для війни проти України

Укріплюють кордон на півночі - з рф і Білоруссю, щоб не допустити повторного наступу ворога (відео)

Військові начання в Білорусі знову продовжили 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів