Ситуації і пригоди (cтор. 3172)

Фото для новини

14:52 3 вересня 2014 р.

У Львові міняють аварійну тепломережу на вулиці Миколайчука

Як запевнили в середу «Щоденний Львів» у прес-службі міської ради, заміна цієї тепломережі забезпечить надійну і стабільну подачу тепла мешканцям всього Шевченківського району та дозволить зменшити тепловтрати.

Ситуації

Фото для новини

23:05 2 вересня 2014 р.

Міський голова Львова закликав органи влади готувати населення до функціонування в умовах війни (відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, Андрій Садовий спонукає «усіх робити ту справу, яка працюватиме на перемогу».

Ситуації

Фото для новини

13:28 2 вересня 2014 р.

Лукашенко спростив демаркацію кордону з Україною

Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко 1 вересня підписав Указ № 422 "Про демаркацію Державного кордону Республіки Білорусь з Україною", за яким спрощена процедура демаркації кордону.

Ситуації

Фото для новини

13:15 2 вересня 2014 р.

Путін воює тільки проти Коломойського

У Москві заарештовано майно голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Слідчого комітету Росії. До інших олігархів України у «найбагатшого диктатора світу», як жартома називають Путіна політологи, публічних майнових претензій поки що немає?

Ситуації

Фото для новини

12:37 2 вересня 2014 р.

Пошкоджені стихією на Львівщині об’єкти обіцяють відремонтувати до кінця року

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, заступник її голови Володимир Харчук запевнив: «Відповідно до розпорядження уряду, Львівській області заплановано скерувати майже 10 млн. грн на відновлення мостів та доріг, які були ушкоджені внаслідок стихійного лиха».

Ситуації