На кільцевій дорозі Львова переїхали пішохода три автівки (відео, оновлено)

18:05 17 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: realno.te.ua

За попередньою інформацією, мешканець Зубри раптово вибіг на дорогу на заборонений сигнал світлофора.

На кільцевій дорозі Львова у селі Зубра сталася аварія, в якій три автівки поспіль переїхали пішохода. Автоцистерна на пішохідному переході збила 30-тирічного чоловіка, потім потерпілого переїхали ще позашляховик і вантажівка.

Після наїзду зупинилась тільки автоцистерна, інші машини поїхали далі. Пішохід помер на місці ще до приїзду карети швидкої.

Хто винен у аварії – мають з'ясувати слідчі. За попередньою інформацією, пішохід раптово вибіг на дорогу на заборонений сигнал світлофора.

Про це повідомили сьогодні, 17 лютого, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». А вранці в середу в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації розповіли:

«16 лютого о 21:15 на автодорозі Київ-Чоп у селі Зубра в Пустомитівському районі водій вантажного автомобіля «ДАФ», 1986 року народження, житель села Москалівка в Тернопольській області скоїв наїзд на пішохода 1986 року народження, місцевого жителя, який від отриманих травм помер в машині швидкої медичної допомоги. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені».

Про це повідомили сьогодні, 17 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів