На капремонт житлового фонду Львова витратили торік 16,92 млн. гривень, – ЛМР

17:35 17 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

У міськраді запевнили в середу: «За кошти, спрямовані з бюджету розвитку на 2015 рік, капітально відремонтували, модернізували, замінили 25 ліфтів та провели ремонт 17 ліфтових кабін на суму 9,2 млн. гривень».

«Як повідомили під час слухання річних звітів, торік за кошти міського бюджету департамент житлового господарства та інфраструктури виконав ремонтні роботи в житловому фонді на суму 16,92 млн. гривень», – запевнили сьогодні, 17 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Зокрема, за ці кошти: провели капітальний ремонт 17 насосних станцій; провели капітальний ремонт та реконструкцію у 12 будинках ОСББ; завершили реконструкцію електромереж з розділенням загальнобудинкового обліку електроенергії у житлових будинках на вулиці Тичини,15, на вулиці Величковського, 14, на вулиці Біберовича, 9, розпочато роботи в житлових будинках на вулиці Володимира Великого, 20, на вулиці Липова Алея, 7, на вулиці Тичини, 21; виготовили вісім проектно-кошторисних документацій на проведення робіт з розділенням загальнобудинкового обліку електроенергії у  житлових будинках; провели капітальний ремонт протипожежних систем автоматики і димовидалення у двох житлових будинках підвищеної поверховості; провели реконструкцію трьох житлових будинків та розпочали у ще одному; розпочали капітальний ремонт в чотирьох житлових будинках, визнаних аварійними, що загрожують обвалом, та завершили в одному; розпочали капітальний ремонт дев’яти житлових будинків, що потребують невідкладного ремонту; провели капітальний ремонт в одного гуртожитку, який передано у власність територіальної громади Львова, та розпочали роботи ще у двох.

«Проблемними залишаються питання розділення загального обліку електроенергії в житлових будинках комунальної власності, а також питання фінансування та модернізації ліфтів, що відпрацювали нормативний термін», – зазначають у департаменті.

Відзначимо, що торік послуги з технічного обслуговування ліфтів надавали три приватні підприємства та одне комунальне: загалом – 2137 ліфів. За кошти, спрямовані з бюджету розвитку Львова на 2015 рік, капітально відремонтували, модернізували, замінили 25 ліфтів та провели ремонт 17 ліфтових кабін, на суму 9,2 млн. гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів