Ситуації і пригоди (cтор. 3164)

Фото для новини

11:55 24 вересня 2014 р.

Керівник ЛОДА пропонує міністерству оборони гелікоптер Львівського авіаремонтного заводу

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, Юрій Турянський заявив: «Зважаючи на необхідність транспортування поранених внаслідок проведення антитерористичної операції, обласна державна адміністрація пропонує передати вищезгаданий вертоліт для потреб Міністерства оборони України із прийняттям відповідної постанови Уряду».

Ситуації

Фото для новини

11:22 24 вересня 2014 р.

Журналісти закликають звільнити з полону своїх колег, зокрема – львів’янина Юрія Лелявського

Як повідомляється в сьогоднішній заяві НСЖУ та НМПУ, що журналіст каналу «ZIK» Юрій Лелявський потрапив 23 липня до полону на Луганщині, куди поїхав зі священиками висвітлювати їхню місіонерську діяльність, в оприлюднених даних «Центру звільнення полонених» його прізвище внесене у список «Невідомо».

Ситуації

Фото для новини

10:46 24 вересня 2014 р.

До Львова повернулися зі сходу України ще 64 правоохоронців

Як повідомив у середу начальник міліції громадської безпеки обласного управління міністерства внутрішніх справ Сергій Маруняк, на відпочинок прибули спецпідрозділ і зведений загін ГУМВС.

Ситуації

Фото для новини

18:40 23 вересня 2014 р.

Львівська облрада звернеться до Міноборони щодо ротації й забезпечення 3-го батальйону тероборони

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОР, її депутати доручили ЛОДА забезпечити підрозділ технікою й здійснити організацію контролю на шляхах області для уникнення можливості потрапляння на її територію диверсійних груп зі зони проведення АТО та для контролю за можливим несанкціонованим переміщенням зброї й боєприпасів.

Ситуації

Фото для новини

18:10 23 вересня 2014 р.

Біженцям із Донбасу не комфортно у Львові через запитання неросійською мовою й дорогу оренду житла, – опитування

Управління культури ЛМР провело дослідження культурних і громадських потреб молодих переселенців до 35 років, які інтегруються в культурне та соціальне життя Львова.

Ситуації

Фото для новини

16:15 23 вересня 2014 р.

У Львівській області реформують систему кримінальної юстиції

23 вересня у Львівській облдержадміністрації обговорили можливість реалізації на Львівщині проекту «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні», який працює за підтримки уряду Канади в Україні вже впродовж 5 років.

Ситуації

Фото для новини

13:47 23 вересня 2014 р.

Комп’ютери державних органів і громадян атакують з фальшивих скриньок ДФС

ДПІ у Галицькому районі м.Львова повідомляє, останнім часом зафіксовано чергову спробу дискредитації органів Державної фіскальної служби України. З підроблених поштових адрес ДФС зловмисниками розсилаються електронні листи зі шкідливим програмним забезпеченням.

Ситуації

Фото для новини

13:15 23 вересня 2014 р.

У Львові почали набирати добровольців для захисту міста від диверсантів

Як повідомили в регіональному медіа-центрі міністерства оборони, з усіма добровольцями будуть укладені контракти на проходження військової служби в складі резерву, а підпорядковуватися вони будуть військкоматам.

Ситуації