На Львівщині загинув екс-депутат від «Партії регіонів» (відео, оновлено)

11:52 27 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: kurs.if.ua

У розтрощеній автівці правоохоронці знайшли багато грошей.

У жахливій ДТП загинув прикарпатський підприємець, колишній депутат обласної ради. Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася 24 лютого на трасі Київ-Чоп. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Skoda Octavia» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з маршрутним автобусом «Еталон».

Як повідомляє прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції, аварія сталась о 12-й годині за 40 кілометрів від Львова неподалік села Великосілки Кам'янка-Бузького району. Автомобіль протаранив маршрутку «Сокаль-Львів». Автобус їхав у напрямку Львова. Водій легковика не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу.

Після зіткнення маршрутка та автомобіль «Skoda» злетіли з дороги. У результаті зіткнення водій і пасажир автівки загинули миттєво, ще сім осіб отримали травми різного ступеня важкості. Найважче травмовано водія маршрутки, у решти поранених – численні забиття і порізи.

Як з'ясувало івано-франківське інтернет-видання «Курс», загиблі – мешканці міста Рогатина. Один із них – Юрій Келестин, підприємець, заступник голови правління ЗАТ «Техно-Центр», засновником якого він був разом зі своїм братом Валерієм Келестином, екс-нардепом від «Партії регіонів».

Юрій Келестин входив до складу фракції «Партії регіонів» в Івано-Франківській обласній раді 4-го демократичного скликання, а «Шкодою», яка є службовим автомобілем «Техно-Центру», керував водій підприємства, також мешканець Рогатина. У розтрощеній автівці правоохоронці знайшли багато грошей, в тому числі валюти.

Натомість тележурналісти розповіли сьогодні, 27 лютого, що в 2014 році Юрія Келестина розшукував за незаконне привласнення коштів Інтерпол. Його анкета з'явилася на сайті Інтерполу у вересні 2014 року, проте зараз її там вже немає. 26 лютого у Рогатині прощалися із загиблим.

Про це повідомили в суботу на «Телеканалі новин «24».

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині загинули внаслідок ДТП водій і пасажир легковика.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів