На Львівщині загинули внаслідок ДТП водій і пасажир легковика (відео, оновлено)

09:20 25 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/PressLviv

Сьогодні, 24 лютого, близько 12-ї години біля села Великосілки в Кам’янко-Бузькому районі внаслідок зіткнення легкового автомобіля «Skoda» та пасажирського автобуса загинули двоє його пасажирів, а ще 10 отримали поранення.

Про це повідомили в середу на акаунті Патрульної поліції Львова в «Тwitter», де також опублікували фото з місця події. Пізніше в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції повідомили  24 лютого:

«У ДТП на трасі Київ-Чоп загинули двоє осіб. За попередніми даними, водій автомобіля «Шкода» виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з рейсовим автобусом «Еталон».

Сьогодні, 24 лютого, близько 12.00, на міжнародній трасі Київ-Чоп поблизу села Банюнин сталась дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Шкода Октавія» з номерними знаками івано-франківської реєстрації скоїв зіткнення з рейсовим автобусом сполученням Сокаль-Львів, який рухався в напрямку Львова.

За попередніми даними, водій автомобіля «Шкода» не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок зіткнення загинули водій іномарки – 48-річний мешканець Рогатина та пасажир, особу якого встановлюють правоохоронці. Водій та шестеро пасажирів автобуса звернулись по медичну допомогу у Буську центральну районну лікарню. Ще чотирьох пасажирів автобуса оглянули медики у Львові. Госпіталізовано водія «Еталона» та чотирьох пасажирів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, призначено низку експертиз».

Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.Про це повідомили сьогодні, 25 лютого: 

24 лютого о 14:00 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп (503 км) поблизу села  Великосілки Кам’янко-Бузького району відбулось зіткнення рейсового автобуса «Еталон», сполученням «Львів – Соколя» з легковим автомобілем «Skoda Octavia». Внаслідок ДТП загинули водій та пасажир легкового автомобіля Богдан Ф. 1968 року народження й невідомий чоловік близько 40 років (особа встановлюється).

Травмовано дев’ятьох осіб:

1956 року народження, госпіталізований в Буську ЦРЛ;

1958 року народження, госпіталізована в Буську ЦРЛ;

1963 року народження, госпіталізована  в Буську ЦРЛ;

1992 року народження, госпіталізована Буську ЦРЛ;

1968 року народження, госпіталізовано в ЛШМД Львова;

1966 року народження, госпіталізована в ЛШМД Львова;

1960 року народження, госпіталізована в ЛШМД Львова;

1989 року народження, госпіталізований в ЛШМД Львова;

1965 року народження, від госпіталізації відмовилась.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Про це повідомили сьогодні, 25 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли:

«24 лютого о 12:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Чоп у селі Великосілки, Камянко-Бузького району. Відбулося зіткнення пасажирського автобуса «Еталон» та автомобіля «Шкода». Автобус  курсував за напрямом «Львів-Соколя»,

Попередньо, внаслідок аварії постраждало восьмеро пасажирів автобуса. Також загинули водій та 48-річний пасажир автомобіля.

Рятувальні роботи на місці події не проводились. Лікарі обстежують водія та пасажирів автобуса, котрі звернулись по медичну допомогу. Слідчо-оперативна група встановлює усі обставини та причини ДТП».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів