Ситуації і пригоди (cтор. 3157)

Фото для новини

16:21 6 жовтня 2014 р.

8 жовтня у Львові – урок корейського рукопашного бою хапкідо

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в середу о 18:30 в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста розпочнеться пробний урок від клубу «КіДо» з хапкідо (корейський рукопашний бій) та елементи самозахисту для жінок.

Ситуації

Фото для новини

15:29 6 жовтня 2014 р.

Мер Львова запевняє: «Місто готове до опалювального сезону»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Андрій Садовий заявив сьогодні, 6 жовтня: «Опалювальний сезон ми розпочнемо тоді, коли середньодобова температура протягом 3 днів буде нижчою, ніж 8 градусів, як це регламентовано. Ліміти, тиски є в нормі, якщо не буде незрозумілих форс-мажорних обставин».

Ситуації

Фото для новини

14:52 6 жовтня 2014 р.

79-річна львів’янка допомогла правоохоронцям схопити «телефонного» шахрая

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 25-річний мешканець Пустомитівського району дезінформував жінці, що її син нібито скоїв ДТП і що йому необхідні гроші.

Ситуації

Фото для новини

11:22 6 жовтня 2014 р.

На Львівщині дезінформували про «замінування» будівлі селищної ради

Як повідомили в понеділок у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, проводяться заходи з встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Ситуації

Фото для новини

10:30 6 жовтня 2014 р.

Тролейбуси №2 і №20 повернулися у Львові на свої звичні маршрути

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, після успішного випробування облаштованої мережі на транспортному кільці Кульпарківська-Наукова було прийнято рішення про відновлення роботи тролейбусних маршрутів № 2 та 20.

Ситуації

Фото для новини

18:30 5 жовтня 2014 р.

Біля пам’ятника королю Данилу у Львові зібрали 10 828 грн на теплий одяг для воїнів лише за три години (відео)

Окрім того, майже 2 000 грн, котрі волонтери зібрали як подяку від львів’ян за частування закарпатським бограчем, буде витрачено на тепловізор.

Ситуації

Фото для новини

11:05 5 жовтня 2014 р.

У Львові повернулися на свої маршрути тролейбуси №2 і №20

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, після успішного випробування облаштованої мережі на транспортному кільці Кульпарківська-Наукова, було прийнято рішення про відновлення роботи тролейбусних маршрутів № 2 та 20.

Ситуації

Фото для новини

21:45 3 жовтня 2014 р.

Президент України пішки пройшовся центральним проспектом Львова й роздавав там автографи (відео)

У Національному університеті імені Івана Франка живої і відвертої розмови з Петром Порошенком не вийшло – все обмежилося трьома запитаннями зі залу.

Ситуації

Фото для новини

18:45 3 жовтня 2014 р.

6 жовтня у Львові перекриють частину проспекту Червоної Калини

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в понеділок для забезпечення виконання робіт із влаштування водопровідної мережі обмежать рух транспорту на ділянці проспекту Червоної Калини від вулиці Довженка до вулиці Чукаріна.

Ситуації