Відсьогодні у Львові закрито для транспорту вулицю Рутковича

10:45 5 березня 2016 р.

Схема організації руху

Схема організації руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

Автобуси № 4-А, №26, №30 та №53 здійснюватимуть об’їзд.

«За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, для виконання ремонтних робіт на ділянці Івана Франка на вулиці від вулиці Свенціцького до вулиці Снопківської, зі суботи, 5 березня для проїзду закриють ділянку, де стикаються вулиці Рутковича, Паркова та Івана Франка», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Відтак, вулиці Рутковича буде непроїзною. У зв’язку з цим, зі суботи зміниться рух громадського транспорту, адже з 1 березня, об’їзною для транспорту була вулиці Рутковича. 

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, автобуси маршрутів № 4-А, №26, №30, №53 здійснюватимуть об’їзд за такою схемою: центр міста – вулиця Волоська – вулиця Кубійовича – вулиця Свенціцького – вулиця Івана Франка. У зворотному напрямі – вулиця Панаса Мирного – вулиця Івана Франка – вулиця Свенціцького – вулиця Снопківська.

Нагадаємо, з 1 березня і до 1 липня цього року для руху транспорту закрили вулиці Івана Франка на ділянці від вулиці Свенціцького до вулиці Снопківської. Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, роботи на вулиці Франка виконуватимуть в рамках проекту з будівництва трамвайної колії на Сихів. Буде виконано весь комплекс робіт з заміною інженерних мереж, дорожнього полотна, трамвайних колій та покриття на хідниках».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів