Неподалік Львова активісти вже відновили заблокований ними рух транспорту

18:50 5 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У село Малі Підліски перекривали дорогу закарпатські далекобійники.

Сьогодні, 5 березня, в селі Малі Підліски неподалік Львова була повністю перекрита дорога внаслідок акції з блокування російських фур, організованої представниками ВО «Свобода». Представники Мостиської районної організації ВО «Свобода» спільно з тернопільськими свободівцями розвернули 5 березня у селі Малі Підліски в зворотному напрямку 10 російських вантажівок, а також заблокували рух п’ятьом вантажівкам. Рух дорогою був ускладнений ще зі вчора. 

Як повідомила прес-служба львівської патрульної поліції, на підтримку водіїв фур сьогодні приїхали закарпатські далекобійники. З ними раніше зв'язалися водії українських фур, який так само заблокували в Росії, і попросили якось вплинути на ситуацію.

Тож закарпатські водії повністю перекрили дорогу машинами і вимагають, аби пікетувальники пропустили вантажівки.  Оскільки далекобійники вийшли з автомобілів і ходять по пішохідному, не зізнаючись, що це їхні вантажівки, патрульні не можуть прибрати фури, які заблокували проїжджу частину. 

Поки що ситуація спокійна, сутичок не було. Станом на 18:20 патрульна поліція повідомила, що активісти домовилися між собою і відновили рух.

Про це повідомили сьогодні, 5 березня, на «Телеканалі новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів