У Львові звільнили працівника ресторану «Криївка», який не впустив відвідувачку на візку (відео, оновлено)

20:40 4 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: charivne.info

Керівництво холдингу «Фест» визнало: «Ми повелись по-свинськи!».

У Львові звільнили працівника ресторану, що не пустив до закладу дівчину на інвалідному візку. 30-річна Вікторія – майстер спорту з плавання. Має чимало нагород. Відвідати Львів було заповітною мрією дівчини. Втім, настрій від поїздки зіпсував охоронець популярного ресторану «Криївка». Той не пустив її до зали, бо була в інвалідному візку!», – повідомили сьогодні, 4 березня, в програмі «События» ТРК «Україна». Подробиці – в її відеосюжеті:

Керівництво холдингу «Фест», в який входить ресторан «Криївка», перевірило 2 березня записи камер відеоспостереження й поспілкувалося з Русланом Горовим, який повідомив, що туди не впустили відвідувачку на візку, а також із працівниками закладу. А відтак – дійшло висновку: «Випадок, описаний у пості Руслана підтвердився». 

Тож керівництво холдингу звільнило працівника, який відмовив людині з особливими потребами, вибачилося перед Русланом та його дружиною й зобов'язалося виправитися. Про це повідомили  2 березня на сторінці спільноти «Євромайдан Львів» в інтернет-мережі «Facebook», де також пообіцяли: «А ми за три місяці перевіримо, наскільки якісно мережа впоралася з поставленою метою».

Дослівно ж керівництво холдингу «Фест» зазначило 2 березня:

«Ми повелись по-свинськи! Беремо три місяці, аби це виправити Розкажемо історію, яка трапилась в Криївці: Руслан Горовий з подругою у візку не змогли відвідати заклад через байдужість нашого концептуаліста (https://goo.gl/fKJzom).

Щоб розібратись в ситуації, ми подивились записи відеокамер, поговорили з Русланом та нашими працівниками. Дуже шкода, але випадок, описаний Русланом, підтвердився.

Розуміємо, що повелись дуже жорстоко і відчуваємо себе винними.  Усе, що ми можемо зробити зараз, це працювати всією командою, аби людям з особливими потребами було комфортно у нашому місті. Бо відповідальність за цей випадок лежить не тільки на одній конкретній людині, але на усій нашій команді.

Місяць тому ми почали перевіряти свої заклади на доступність і зробили план дій, як її поліпшити. Беремо три місяці, аби в це інвестувати свої сили. 8 червня 2016 року прозвітуємо.

Поведінка працівника «Криївки» не відповідає нашим цінностям, тому прийнято рішення про його звільнення. Ще раз просимо вибачення у Руслана Горового та його подруги за цю ситуацію! Хочемо подякувати Руслану за його стриманість, бо невідомо як би кожен з нас повівся на його місці, захищаючи своїх близьких…».

Про це повідомили 2 березня на сторінці холдингу «Фест» в інтернет-мережі «Facebook»

Як інформував «Щоденний Львів», журналіста Руслана Горового і його подругу на візочку не пустили до львівського ресторану «Криївка»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів