У Львові вшанували військовослужбовців-жінок

12:15 5 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня.

«У клубі військового навчального закладу відбулися урочистості з нагоди свята», – повідомили у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також розповіли подробиці:

«Привітав «прекрасну половину» Академії зі святом начальник навчального закладу – генерал-лейтенант Павло Ткачук, який зазначив у вітальному слові: «В Національній академії сухопутних військ проходить службу і працює велика кількість жінок, хто пов’язав свою долю із армією. Сьогодні, в час героїчної боротьби Українського народу із російсько-терористичними військами за свою незалежність вони несуть на своїх тендітних плечах нелегкий тягар військової праці, віддають свою енергію, багатий життєвий досвід і сумління справі підготовки професійних офіцерських кадрів для Збройних Сил України» 

Павло Ткачук заохотив своїм наказом низку військовослужбовців та працівників Збройних Сил України з нагоди cвята. Зокрема було оголошено подяки підполковникам підполковникам Наталії Вірко, Ларисі Герасименко, майору Олесі Пащетник, капітану Лідії Нанівській, прапорщику Галині Артьомовій, сержантам військової служби за контрактом Світлані Бойко, Олені Крищук, курсантам Марті Дмитрик, Наталії Рожнятівській, працівникам ЗС України Марині Бахмат, Ніні Бокачовій та іншим.

Окрім цього було нагороджено грамотами підполковника Олесю Куцьку, працівників ЗС України Ірину Гузенко, Марту Ганущак, Оксану Баліцьку. Також генерал-лейтенант Павло Ткачук нагородив цінними подарунками працівників ЗС України Людмилу Актямову, Руслану Іщенко, Лідію Паращук та багатьох інших. Фотокартками біля розгорнутого Бойового прапора Академії були нагороджені курсанти Оксана Білик, Ірина Боришко, Анна Новак та Руслана Радійчук.

Продовжилися урочистості святковим концертом для жінок за участю військового оркестру Академії під керівництвом підполковника Ігоря Дубна, соліста військового оркестру Тараса Нагурського і театру танцю «Левеня» 58-го Будинку офіцерів. Незабутні враження присутнім у залі також подарували фіналіст шоу «Голос країни», співак та композитор Назар Савко, лауреат українських та міжнародних конкурсів автор та виконавець Антон Крук та лідер гурту «Бандіт» Давід Меладзе».

Про це повідомили на сайті Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували відеорепортаж з урочистостей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів