Ситуації і пригоди (cтор. 3075)

Фото для новини

14:44 8 лютого 2015 р.

Волонтери закликають відгукнутися на звернення артилеристів 80-ї аеромобільної бригади зі Львова

Громадська ініціатива «Допоможи Фронту» просить небайдужих громадян і патріотів своєї Держави долучитися до збору коштів для придбання 12-кілометрового ДАЛЕКОМІРА «Newcon LRB 12K».

Ситуації

Фото для новини

14:21 8 лютого 2015 р.

На ярмарку смаколиків у львівському соборі Івана Хрестителя збирають на далекомір артилеристам

Як повідомила в неділю активіст громадської інінціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк, в неділю о 14.00 в соборі святого Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1 у Сихівському районі Львова розпочався благодійний ярмарок смаколиків від сихівських господинь. Усі зібрані на ньому кошти підуть на придбання далекоміра для артилеристів 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова.

Ситуації

Фото для новини

22:05 7 лютого 2015 р.

Керівництво 24-ї Залізної бригади зі Львівщини відправило бійців на війну в літній формі, – ЗМІ

Сьогодні зранку частина переведеного у підпорядкування 24-ї ОМБР 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області виїхала в зону АТО на виконання бойового завдання. Завтра відбуває решта батальйону. Однак зимової форми бійцям не видали.

Ситуації

Фото для новини

20:10 7 лютого 2015 р.

На Львівщині кваліфіковані волонтери заопікувалися дітьми полеглих бійців

Як повідомили в суботу в прес-службі Міноборони, на Львівщині продовжується реалізація програми допомоги сім’ям військовослужбовців-учасників антитерористичної операції, що була започаткована минулого року під назвою «Наставництво для дітей героїв АТО».

Ситуації

Фото для новини

19:20 7 лютого 2015 р.

До Львова повернулися з Луганщини 30 десантників 80-ї окремої аеромобільної бригади (відео)

Як повідомили в суботу в прес-службі Міноборони, на території військової частини своїх чоловіків, синів, побратимів вже чекали рідні та близькі, товариші по службі, просто небайдужі мешканці, які разом розділили щасливі миті повернення додому вірних синів Батьківщини.

Ситуації

Фото для новини

14:48 7 лютого 2015 р.

Волонтери передали бійцям 80-ї й 92-ї бригад біноклі, кошти на які зібрали в Італії та Львові

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у суботу: «Передали артилеристам i мінометникам 92-ї бригади та військовим 80-ї бригади на ТЕЦ в Щастя три нещодавно придбані біноклі з далекомірної шкалою».

Ситуації

Фото для новини

14:10 7 лютого 2015 р.

У Львові з 17.00 до 19.00 знову збиратимуть необхідне бійцям біля пам’ятника королю Данилу

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила про те, що волонтери збиратимуть сьогодні, 7 лютого, на площі Галицькій для військових на передовій.

Ситуації

Фото для новини

11:28 7 лютого 2015 р.

У 2015 році на Львівщині вже загинули під час пожеж 17 людей

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у ньому занепокоєні станом, що склався на території області із виникненням пожеж та загибеллю людей на них.

Ситуації

Фото для новини

11:05 7 лютого 2015 р.

На Львівщині загинула під час пожежі жінка

Як повідомили в суботу в прес-службі облдержадміністрації, 6 лютого близько 11:30 в одноповерховому цегляному житловому будинку розміром 10х4 метрів у селі Поріччя-Мальованка Городоцького району виникла пожежа.

Ситуації

Фото для новини

21:45 6 лютого 2015 р.

Завтра біля пам’ятника королю Данилу у Львові знову збиратимуть з 17.00 до 19.00 необхідне бійцям

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила про те, що волонтери збиратимуть у суботу на площі Галицькій для військових на передовій.

Ситуації

Фото для новини

21:28 6 лютого 2015 р.

Волонтери вкотре доставили бійцям на передовій допомогу, кошти на яку зібрали у Львові та Італії

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов звітує: «Передали бінокль (2200 грн) з далекомірною шкалою військовим 92-ї механізованої бригади, продукти, солодощі й різні делікатеси від української громади Реджо-нель-Емілія (Італія), а також усе те, що було зібрано волонтерами ГІ «Допоможи фронту» в наших пунктах збору у Львові».

Ситуації

Фото для новини

17:00 6 лютого 2015 р.

У Львові створено єдину базу даних відеозаписів з камер зовнішнього відеоспостереження, – СБУ

У Львові на базі головного управління служби з надзвичайних ситуацій області створено єдину базу даних відеозаписів з камер зовнішнього відеоспостереження.

Ситуації