На сміттєзвалищі неподалік Львова утворилася тріщина й виникло горіння, – ЛОДА (+відео)

12:30 8 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

7 червня о 23:30 горіння на полігоні твердих відходів було ліквідовано на площі 250 квадратних метрів. Станом на шосту годину 8 червня залишається 550 квадратних метрів.

«7 червня близько 14:00 на Грибовицькому сміттєзвалищі утворилася тріщина (довжина біля 80 метрів, висота просідання передньої частини біля трьох, ширина розлому біля 1,5 метра, глибина  біля 2,5 метра)», – повідомили сьогодні, 8 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Комунальним підприємством Львівської міської ради ЛКП «Збиранка», у відповідності до рішення обласної комісії з питань ТЕБ та НС, проводиться  візуальне спостереження за верхньою частиною сміттєзвалища. Впродовждня пожежно-рятувальними підрозділами Львівського обласного управління ДСНС України проводилась проливка окремих осередків тління сміття у підніжжя відкосу сміттєзвалища з метою запобігання виникнення пожежі на площу завалу (180 квадратних метрів) – об 11:32 роботи було завершено.

7 червня о 14:30 виникло горіння сміття у верхній частині сміттєзвалища на площі 50 м2. За погодженням із директором ЛКП «Збиранка» та враховуючи, що горіння проходило в безпечній зоні було прийнято рішення на гасіння сміття із залученням особового складу Львівського обласного управління ДСНС України (11 чоловік та дві одиниці техніки) та інженерної техніки ЛКП «Збиранка» (трни чоловіка та дві одиниці). 7 червня о 15.05 підрозділами ГУ ДСНС України у Львівській області горіння сміття було локалізовано, в подальшому для гасіння була залучена інженерно-техніка ЛКП «Збиранка», за допомогою якої о 16.10 горіння було ліквідовано.

7 червня о 21:30 виникло горіння сміття окремими осередками в зоні можливого зсуву на площі 800 квадратних метрів. Станом на 23:30 горіння було ліквідовано на площі 250 квадратних метрів (станом на шосту годину 8 червня залишається 550 квадратних метрів). Для гасіння пожежі залучено 5 АЦ та 25 чоловік особового складу. Гасіння пожежі проводиться підвозом води».

Про це повідомили сьогодні, 8 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів