Ситуації і пригоди (cтор. 3058)

Фото для новини

10:32 9 березня 2015 р.

На сходовому майданчику 14-поверхового житлового будинку на вулиці Пасічній у Львові натрапили на повішану (оновлено)

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, на сходовому майданчику на тринадцятому поверсі чотирнадцятиповерхового житлового будинку на вулиці Пасічній у Львові знайдено повішану Ксенію Х, 1989 року народження.

Ситуації

Фото для новини

10:05 9 березня 2015 р.

На Львівщині 55-річний чоловік загинув унаслідок падіння з підводи

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, 7 березня на хуторі Воля Глинецька Яворівського району за невстановлених обставин впав з підводи та загинув на місці події місцевий житель,

Ситуації

Фото для новини

17:30 8 березня 2015 р.

До Львова повернулися зі сходу України бійці Мостиського прикордонного загону (відео)

Як повідомили в неділю в Західному регіональному управлінні ДПСУ, перша група особового складу оперативної бойової комендатури «Мостиська» повернулася сьогодні, 8 березня, після виконання бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Ситуації

Фото для новини

15:42 8 березня 2015 р.

Львівські волонтери виставили на свій аукціон норкову шубу, аби придбати тепловізор бійцям

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила в неділю: «Купивши норкову шубу, яку нам передали з романтичної Франції, ви зробите свій внесок у придбання тепловізора для наших солдатів».

Ситуації

Фото для новини

11:00 8 березня 2015 р.

У Львові молодики, представляючись самообороною, ошукують тих, хто полюбляють хильнути на повітрі

Активісти громадського формування «Народна Самооборона Львівщини» попередили в соцмережі: «Група молодих людей ходить по Левандівці в чорних формах з невідомим шевронами і представляється самообороною, погрозами райвідділком ошукують людей, які полюбляють хильнути на свіжому повітрі!

Ситуації

Фото для новини

23:32 7 березня 2015 р.

Сьогодні додому повернулися зі сходу України бійці батальйону «Львів»

Як повідомили в суботу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, бійці «Львова» виконували завдання з охорони громадського порядку та об’єктів життєзабезпечення населених пунктів і брали участь у зачистці територій від терористів та несли службу на блокпостах.

Ситуації

Фото для новини

17:16 7 березня 2015 р.

Сьогодні Бориславу на Львівщині обіцяли відновити водопостачання

Як запевнили в суботу «Щодений Львів» у прес-службі облдержадміністрації, ЛОДА, за сприяння ПАТ «Львівобленерго», врегулювала ситуацію із відновленням водопостачання міста Борислава.

Ситуації

Фото для новини

13:44 7 березня 2015 р.

Жінки-військовослужбовці львівської 80-ї бригади готові виконувати бойові завдання не гірше чоловіків, – РНБОУ

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється про старшого лейтенанта медичної служби Анну Марчук, майора Юлію Туранську та старшого солдата Юлі. Якимчук, які гідно виконують бойові завдання у складі 80-ї окремої аеромобільної бригади.

Ситуації

Фото для новини

13:34 7 березня 2015 р.

На схід України вирушили ще 63 правоохоронці Львівщини, – РНБОУ

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України повідомляється: «Учора до зони АТО вирушили 63 бійця зведеного загону правоохоронців Львівщини. Це далеко не перша ротація правоохоронців, які вже мали досвід виконання бойових завдань у зоні конфлікту».

Ситуації

Фото для новини

11:54 7 березня 2015 р.

Завтра до Львова повернуться зі сходу України мостиські прикордонники

Як повідомили в суботу в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, У неділю, 08 березня о 12.45 на залізничний вокзал міста Львова прибуває перша група прикордонників оперативно бойової комендатури «Мостиська», які з вересня 2014 року виконують бойове завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Ситуації