На Львівщині 48 рятувальників ліквідовували пожежу на складі (+відео)

18:15 17 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

До ліквідації загоряння у Буську залучили 12 одиниць спецтехніки.

«17 червня о 12:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на підприємстві на вулиці Промисловій, 10 у Буську», – повідомили сьогодні, 17 червня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНСА, де також розповіли подробиці:

«Займання виникло на складі площею 2640 квадратних метрів. На місце події за підвищеним номером виклику негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи. До ліквідації пожежі залучили 48 рятувальників та 12 одиниць спецтехніки.

На складі на момент пожежі зберігався поролон, тканина й фурнітура для меблів. На момент прибуття рятувальників вогонь перекинувся на покрівлю будівлі. Складність гасіння пожежі полягала у швидкому поширенні вогню дерев’яними конструкціями будівлі та утеплювачем із скловати, який заповнив пустоти у підпокрівельному просторі.

Пожежу локалізували о 13:35 та повністю ліквідували о 14:34. Внаслідок пожежі вогнем знищено повністю покрівлю складу, а також матеріали, які зберігалися у середині на площі 2640 квадратних метрів. Причина виникнення займання встановлюється. Постраждалих на пожежі немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів