Ситуації і пригоди (cтор. 3041)

Фото для новини

12:38 9 квітня 2015 р.

На Львівщині у зв'язку з покращенням погодних умов достроково завершили опалювальний сезон

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в. о. директора департаменту ЖКГ ЛОДА Назарій Романчук пояснив: «Дострокове завершення опалювального сезону дасть можливість суттєво зекономити природний газ».

Ситуації

Фото для новини

12:15 9 квітня 2015 р.

На Львівщині громадський порядок забезпечуватимуть на Великдень більше 2500 правоохоронців

Як запевнили в четвер у прес-службі обласного управління МВС, біля кожного храму, де проводитимуться Великодні богослужіння, чергуватимуть працівники міліції та представники громадських організацій.

Ситуації

Фото для новини

12:05 9 квітня 2015 р.

«Львівтеплоенерго» запевнило, що 11-13 квітня працюватимуть його чергові бригади

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з вихідними днями, з 11 до 13 квітня на ЛМКП «Львівтеплоенерго» працюватимуть чергові бригади, котрі стежитимуть за стабільним гарячим водопостачання.

Ситуації

Фото для новини

11:25 9 квітня 2015 р.

У Львові через пожежу в тролейбусі обмежено рух транспорту на частині проспекту Чорновола (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з пожежею в тролейбусі обмежено рух транспорту на частині проспекту Чорновола – біля ТЦ «Арсен».

Ситуації

Фото для новини

10:15 9 квітня 2015 р.

Сьогодні у Львові завершується опалювальний сезон

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за розпорядженням міського голови №96 від квітня, сьогодні в нашому місті завершується опалювальний сезон 2014-2015 років.

Ситуації

Фото для новини

10:10 9 квітня 2015 р.

Відсьогодні у Львові змінено маршрути автобусів №9 та №20 – закрито частину вулиці Хмельницького

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відсьогодні, 9 квітня, на ремонт закривають частину вулиці Хмельницького – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Остряниці.

Ситуації

Фото для новини

09:44 9 квітня 2015 р.

На Львівщині потонув в озері 42-річний мешканець Новояворівська

Як повідомили в четвер у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, 8 квітня о 15.25 у селі Воля Старицька Яворівського району в місцевому озері виявлено тіло мешканця Новояворівська 1973 року народження без ознак насильницької смерті.

Ситуації

Фото для новини

16:34 8 квітня 2015 р.

На Львівщині добігає завершення вишкіл мобілізованих вояків (відео)

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, за висновками командирів, мобілізовані військовослужбовці майже в повному обсязі засвоїли програму підготовки за різними спеціальностями.

Ситуації

Фото для новини

12:10 8 квітня 2015 р.

Львівщина отримала з державного бюджету 224,4 млн. гривень для виплати соціальних допомог

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, відповідно до нарахованих у квітні цього року обсягів, державну допомогу отримають сім’ї з дітьми, малозабезпечені сім’ї, інваліди з дитинства, діти-інваліди, одержувачі тимчасової державної допомоги дітям та одержувачі допомоги з догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.

Ситуації