Ситуації і пригоди (cтор. 3030)

Фото для новини

11:40 24 квітня 2015 р.

ЛОДА скерувала документи на звільнення заступника директора Держархбудінспекції Львівщини

Як передали в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації. заступник голови ЛОДА Ірина Гримак пояснила: «Декілька інспекторів, у тому числі і заступник керівника державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області або не вміють, або не хочуть, або свідомо роблять певні помилки щодо оформлення документів».

Ситуації

Фото для новини

11:10 24 квітня 2015 р.

На Львівщині відновлено водопостачання Моршина, натомість у Бориславі його здійснюють автоцистерни

Як повідомили в п’ятницю в департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА,підвіз води в дитячі садки, школи, лікарні та частково мешканцям міста здійснювався трьома автоцистернами від КП «Бориславводоканал», КП «Трускавецьводоканал», КП «Еко-Місто».

Ситуації

Фото для новини

10:45 24 квітня 2015 р.

На Львівщині знайшли в меліоративному каналі тіло втопленика

Як повідомили в п’ятницю в департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, 22 квітня о 21.30 у меліоративному каналі поблизу міста Броди виявлено тіло особи чоловічої статі.

Ситуації

Фото для новини

09:54 24 квітня 2015 р.

За добу на Львівщині знешкодили шість вибухонебезпечних предметів

У прес-службі обласного управління рятувальників повідомили в п’ятницю: «З огляду на те, що останнім часом почастішали випадки знаходження вибухонебезпечних предметів, ГУ ДСНС України у Львівській області звертається до мешканців із закликом бути обережними при проведенні земляних робіт або прогулянці в лісі, адже будь-якої миті людина може натрапити на небезпечну знахідку».

Ситуації

Фото для новини

00:20 24 квітня 2015 р.

Належні умови для навчань на Львівщині бійців Національної гвардії створила американська сторона (відео)

Десантники зі США подбали на Яворівському полігоні навіть про вбиральні, умивальники з водою й смітники, щодня після занять територія прибирається.

Ситуації

Фото для новини

22:59 23 квітня 2015 р.

У Львові садово-городному кооперативу подарували 50 га

Сьогодні, 23 квітня, Львівська міська рада проголосувала за ухвалу про надання членам садово-городного кооперативу «Червона калина» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вулиці Лукасевича.

Ситуації

Фото для новини

22:53 23 квітня 2015 р.

«Стрийському ринку» депутати пообіцяли ділянку на вулиці Івана Франка у Львові

Сьогодні, 23 квітня, сесія Львівської міськради затвердила ТзОВ «Стрийський ринок» проект землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки на вулиці Івана Франка, 81. За відповідне рішення проголосував 51 депутат міськради.

Ситуації

Фото для новини

22:43 23 квітня 2015 р.

На вулиці Котляревського, 49 у Львові замість гаража хочуть збудувати багатоповерхівку

Сьогодні, 23 квітня, Львівська міська рада проголосувала за ухвалу про затвердження «Дублянибудпостач» проекту землеустрою щодо відведення та надання земельних ділянок на вул. Котляревського, 49. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Ситуації

Фото для новини

17:18 23 квітня 2015 р.

Львів’яни скаржаться на ромів

У соціальній інтернет-мережі розповіли в четвер: «Просто неможливо пройти без того, щоб до тебе підбіг малий якийсь і почав вимагати грошей»; «чіпляються до людей, які виходять з трамваю чи чекають на маршрутку».

Ситуації

Фото для новини

14:44 23 квітня 2015 р.

На Львівщині 300 американських десантників тренують 900 бійців Національної гвардії України

Як повідомили в четвер у прес-службі НГУ, в навчаннях на Яворівському полігоні братимуть участь полк «Азов», батальйон імені Кульчицького, підрозділи «Ягуар», «Омега» та інші частини з Києва, Харкова, Запоріжжя, Одеси, Львова, Івано-Франківська й Вінниці.

Ситуації