Блокувальники кордону побили на Львівщині поляків, – ЗМІ

23:20 6 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

В однієї зі пасажирок польського автомобіля підозрюють перелом ребер.

«На одному з прикордонних переходів між Україною та Польщею під час акцій протесту українців проти призупинення малого прикордонного руху протестувальники побили кількох громадян Польщі», – повідомили сьогодні, 6 липня, у виданні «Wirtualna Polska».

Згідно з повідомленням, на українсько-польському кордоні протестувальники напали на автомобіль, яким кермував громадянин Польщі. Свідок і жертва нападу – журналіст «Панорами Люблінської» Іоланта Козак – розповіла, що в автомобілі їхали журналісти та вчені-мистецтвознавці з Люблінського університету, які мали лист-прохання з українського консульства щодо сприяння в переході кордону.

Козак зазначила, що цього листа вона та її колеги показали протестувальникам і ті запевнили, що пропустять їх приблизно за годину. Але після того як громадяни Польщі спробували зʼїхати на узбіччя, протестувальники напали на них та порізали шини авто. 

За словами Козак, від агресивних чоловіків, значна частина яких говорила російською мовою, їх врятували інші водії, літні жінки, але «не прикордонники і міліція». Внаслідок нападу протестувальників у однієї з пасажирок польського авто підозрюють перелом ребер, та й водія сильно побили. Про це повідомили сьогодні, 6 липня, у виданні «Wirtualna Polska».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів