Ситуації і пригоди (cтор. 2876)

Фото для новини

18:10 2 грудня 2015 р.

1 січня у Львові набудуть чинності скориговані тарифи з водопостачання й водовідведення

Як стверджують у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, перегляд діючого тарифу відбувся внаслідок зростання цін на енергоносії.

Ситуації

Фото для новини

17:25 2 грудня 2015 р.

Завтра у Львові відновлять реконструкцію скверу Святого Юра, – ЛМР

У міськраді анонсували відновлення робіт, про які активісти ініціативи «Врятуй Сквер Святого Юра» повідомили в середу: «Відновлення робіт на площі, в тому числі завіз техніки, ми допускаємо лише після підписання мирової угоди та оприлюднення її на прес-конференції».

Ситуації

Фото для новини

15:48 2 грудня 2015 р.

На Львівщині триває ремонт траси Київ-Чоп

Станом на 2 грудня дорожники завершили фрезування існуючого асфальтного покриття на ділянці сіл Мохнате та Сможе протяжністю 12 кілометрів

Ситуації

Фото для новини

13:57 2 грудня 2015 р.

На Львівщині поламали «тіньові» схеми з держреєстрації нерухомого майна, – Жукровський

З 1 грудня будь-який мешканець Львівської області може здати пакет документів на реєстрацію нерухомого майна до приватного або державного нотаріуса, в ЦНАП або до державного реєстратора, незалежно від місця своєї прописки.

Ситуації

Фото для новини

12:20 2 грудня 2015 р.

У Львові розпочалася конференція головних прикордонників п’яти держав

У дзеркальній залі Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької обговорюють покращення взаємодії між прикордонними та митними відомствами й сучасні та прогнозовані виклики та загрози на спільному кордоні України та ЄС.

Ситуації