Рятувальники витягли на Львівщини зі заметів шість карет швидкої допомоги

10:00 14 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Надзвичайники здійснили на Львівщині 55 виїздів для допомоги населенню й буксирування транспортних засобів, карет швидкої допомоги.

Про це повідомили сьогодні, 14 листопада, у Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також розповіли, що вчора о 09:01 на трасі «Львів-Мукачево» поблизу Бібрки місцеві рятувальники витягли зі заметів п’ять автомобілів, о 10:55 на автодорозі «Розділ-Жирово» в селі Берездівці Миколаївського району – два автобуси, у яких перебували 53 людини, мікроавтобус та три легкових автомобілі, о 12:14 в районі сіл Сокільники й Зубра в Пустомитівському районі – п’ять легкових автомобілів. Натомість о 14:45 у селі Чемеринці в Перемишлянському районі рятувальники доставили породіллю до автомобіля швидкої медичної допомоги. 

13 листопада о 16:18 рятувальники вивільнили зі снігового замету сім легкових автомобілів на дорозі «Дубини-Нивиці» у селі Дубини в Радехівському районі. А о 18:49 – п’ять легкових автомобілів, три автобуси та два вантажні автомобілі в селі Нові Стрілища в Жидачівському районі. 

14 листопада о 01:46 рятувальники витягли з снігового перемету в селі Кореличі в Перемишлянському районі три легковики та два великовантажні автомобілі Окрім цього, впродовж доби рятувальники шість разів надавали допомогу каретам швидкої, які потрапили у снігову негоду.

Зокрема – в селах Збиранка в Жовківському районі й Стиборівка в Бродівському районі. А в Яворові надзвичайники за допомогою буксирувального тросу витягли автомобіль швидкої медичної допомоги, який колесом провалився в каналізаційний люк на вулиці Маковея, 79.  Рятувальники також надавали допомогу з буксирування карет швидкої медичної допомоги на вулиці Орлика, 6 та на вулиці Китайській, 14 у Львові й у селі Підгородне в Золочівському районі.

Про це повідомили сьогодні, 14 листопада, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів