Не курсує трамвай №9: у Львові ліквідовують наслідки негоди

09:40 6 липня 2022 р.

Фото до новини

Потужна злива вчора увечері завдала місту збитків. Зокрема, є незначні підтоплення, кілька повалених дерев, пошкодження покрівель, автомобілів, а також мереж зовнішнього освітлення у Брюховичах. Комунальні служби ліквідовують наслідки негоди.

Про це повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, пише Dailylviv.com.

Зокрема, у Галицькому районі частково пошкодило 9 покрівель за такими адресами: вул. Куліша,12, вул. Куліша,15, вул. Вітовського,16, вул. Бандери,2, вул. Війтовича,12, вул. Грушевського,7, вул. Чайковського,13, вул. Тарнавського,108, вул. Гонти,8. Також зафіксували підтоплення на вул. Джерельній, а у парку Цитадель повалило дерева.

У Франківському районі негода частково пошкодила 7 покрівель за адресами: вул. Наукова, 28, вул. Наукова, 86, вул. В. Великого, 63, вул. Симоненка, 10, вул. Коновальця, 97, вул. Єфремова, 24, вул. Сарʼяна, 3. Також зафіксували підтоплення на вул. Сахарова, а на вул. Горбачевського, 19 впала гілка.

У Шевченківському районі частково пошкоджені дві покрівлі – на вул. Лінкольна, 39 та вул. Ветеранів, 6, та підтопило перехрестя вулиць Липинського – Хмельницького, а також вул. Торф’яну. Також внаслідок негоди пошкоджено близько 10 автомобілів та 70 кв.м. дорожнього покриття.

У Сихівському районі теж зафіксували незначне підтоплення на перехресті вулиць Зелена – Луганська, у Личаківському – підтоплення на вул. Кукурудзяній, а у Залізничному районі – на вул. Виговській (біля ТРЦ Південний).

За інформацією ЛКП «Львівсвітло», на вул. Іздрика у Брюховичах пошкоджено мережу зовнішнього освітлення внаслідок падіння дерева. А на вул. В Великого, 59 тимчасово відсутнє вуличне освітлення.

До слова, станом на зараз рух електротранспорту відновлено, окрім маршруту №9 на вул. Торфʼяній, де працює аварійна бригада.

Львів накрила потужна злива, пошкоджено дахи, ведуть аварійні роботи, - Садовий

У Львові затопило вулицю Торф'яну: мер розповів про причину (відео)

У Стрийському районі бетонний стовп впав на власника подвір’я

Помаранчевий рівень небезпеки на Львівщині: синоптики попередили про зливи і селі

У Львові хочуть створити кліматичний офіс для протидії несподіваним буревіям і заметілям

Злива паралізувала у Львові рух трамваїв

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів