У Львові негода повалила 118 дерев. 7 впали на автомобілі

09:19 1 липня 2021 р.

Фото до новини

Злива підтопила 29 підвалів і 10 під’їздів, 15 і 7 з яких відповідно вже вдалося очистити.

Як повідомили районні адміністрації Львова, станом на 8 годину ранку 1 липня у Львові внаслідок негоди було повалено 118 дерев, 68 з яких вже прибрано. 7 дерев впало на автомобілі. Загалом всю ніч комунальні служби міста працювали, аби ліквідувати наслідки негоди.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv

Загалом злива підтопила 29 підвалів і 10 під’їздів, 15 і 7 з яких відповідно вже вдалося очистити.

Окрім того було пошкоджено 24 дахи. Станом на сьогоднішній ранок вдалося усунути аварійність двох дахів.

За інформацією ЛКП «Львівсвітло» станом на зараз є 53 аварії та 3 зламані опори. Підприємство працює над усуненням пошкоджень.

«Львівелектротранс» повідомляє, що роботу всі маршрутів трамваїв і тролейбусів відновлено. Виняток становить трамвайний маршрут №6, тому що на вул. Б. Хмельницького аварійна служба зрізає дерево, яке лежить на опорі контактної мережі.

«Маємо пошкодження дахів, підтоплення, поламані дерева та гілки, пошкоджені мережі електропостачання. Всю ніч комунальні служби працювали, аби найперше розчистити магістральні дороги від повалених дерев та забезпечити проїзд транспорту. Також ліквідовували сильні підтоплення, прочищали дощоприймачі, щоб вода швидко зійшла. Робота продовжується, з 6 год ранку до прибирання залучені всі двірники та техніка. Зранку з керівниками районів ми провели об`їзди по місту. Шкоди негода завдала багато, але критичних ситуацій нема», - розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

На школи та заклади культури впали дерева. Обвалились фасади історичних будівель. Зупинено рух електротранспорту, - Садовий

Зірвало дах на трансформаторній підстанції у Залізничному районі Львова

У Львові згорів автомобіль за 9 хвилин

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів