На мерседесі з охоронцями Козловського на курорт в Іспанію їздив заступник генпрокурора

19:04 21 січня 2023 р.

Фото до новини

Заступник генерального прокурора України Олексій Симоненко перебував у відпустці за кордоном 10 днів.

Журналіст "Української правди" Михайло опублікував у ФБ чергову розповідь про новорічні канікули українських еліт, інформує Dailylviv.com

Цього разу героєм допису став заступник генерального прокурора України Олексій Симоненко, який відпочивав у Марбельї (Іспанія). Фото про це опублікувала дружина Симоненка в інстаграм. 

"За інформацією джерел у правоохоронних органах, - пише Михайло Ткач. - Симоненко перебував у відпустці за кордоном 10 днів. Виїзд з України 30.12.2022 через ПП Краківець на автомобілі мерседес р.н. ВС 0001 ХН, разом з Віктором Деркачем (за кермом). Повернення в Україну 08.01.2023 через ППр Краківець разом з Романом Серетком (за кермом) на тому ж авто.

Номер авта «0001», на якому виїжджав з країни заступник генпрокурора, здався мені надто нескромним для людини на такій посаді, і я вирішив його перевірити. Виявилося, що авто зареєстроване на компанію ТОВ "Холдинг „Гранд готель". Компанія належить дружині дуже відомого львівського підприємця і депутата Григорія Козловського

Правоохоронці рівня Симоненка не можуть не знати чим саме займається людина, яка має стосунок до ТОВ «Винниківська тютюнова фабрика», почесний президент ФК «Рух» та власник улюбленого з початку повномасштабного вторгнення росії серед нашої еліти готелю у Львівській області «Emily Resort», який гостинно, а іноді навіть безплатно, приймає топпосадовців на ночівлю, тиждень, місяць. 

Але і це ще не все. Роман Серетко, який завозив заступника гепрокурора в Україну, є охоронцем знову ж таки пана Козловського. 

Якщо подивитись у відповідному додатку як записаний в телефонах пан Серетко, то записаний він як охоронець Козловського та начальник охорони того самого готелю «Emily Resort». 

Віктор Деркач, який вивозив з країни на машині Козловського заступника генпрокурора, у 2016-2018 роки подавав декларації про майновий стан як працівник Управління Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України у Львівській області. 

Питань, власне, декілька:

- Як пройшла десятиденна новорічна відпустка заступника генпрокурора Симоненка в сонячній Іспанії? 

- Що аж настільки пов‘язує тютюнового бізнесмена Козловського із заступником генпрокурора?

- Скільки або як Симоненко сплатив Козловському за послугу «перетин кордону» з водієм-охоронцем?

- Як охоронці пана Козловського виїжджають з країни?

- Що взагалі відбувається?" 

Згодом, як повідомив Михайло Ткач, "дружина заступника генпрокурора Олексія Симоненка після моєї вчорашньої публікації про десятиденну відпустку топчиновника в Іспанії на новорічні свята за «сприяння» тютюнового бізнесмена Козловського закрила акаунт в інстаграм і поставила український прапор на фон фото профілю. Все. Більше ніяких фото з Марбельї. Тільки Україна!"

Журналіст Михайло Ткач нічого не написав про те, чи військовозобов'язаний заступник генпрокурора або, чи виконував він роль волонтера, внесеного у систему "Шлях", який міг привезти з Європи автівку для ЗСУ.

Екскерівника Львівської ОДА взяли на хабарі $400 тис.

Козловський уже не фанат Порошенка

Козловський подарував новий медичний центр однорічному сину

Бізнеси Козловських у Винниках щедро годують коштами платників податків

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів