Найбагатший депутат Львівської обласної ради відмовився від мандату

22:24 10 травня 2022 р.

Фото до новини

Львівський бізнесмен, почесний президент ФК «Рух» Григорій Козловський вирішив скласти повноваження депутата Львівської обласної ради.

Заяву про це він подав 6 травня. Її оприлюднив сайт NTA, пише Dailylviv.com.

Своє рішення Григорій Козловський аргументував просто і коротко: у час повномасштабної війни в країні є нагальніші справи, аніж політика. Зокрема, потрібно дбати про тих, за кого несеш безпосередню відповідальність.

«Війна ще чіткіше розставляє пріоритети. Мені зараз не до політики. В мене сім’я. Ще 360 дітей навчаються в Академії футболу. Є футбольний клуб «Рух». І це все потрібно розвивати. Я маю чим займатися», – лаконічно прокоментував своє рішення скласти повноваження Григорій Козловський для сайту NTA.

Тепер заяву Григорія Козловського повинні розглянути на засіданні сесії ЛОР. За попередньою інформацією, вона може відбутися 19 травня.

Нагадаємо, Григорій Козловський став депутатом Львівської обласної ради за результатами місцевих виборів у жовтні 2020 року. У ЛОР він представляє фракцію «Європейська Солідарність». Він очолює комісію облради з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури і паливно-енергетичного комплексу.

Також Григорій Козловський був депутатом Львівської міської ради 7-ого скликання (2015-2020 рр) від партії «Блок Петра Порошенка».

Григорій Козловський є найбагатшим депутатом Львівської облради. У 2020 році його сукупний дохід становив майже 37 млн грн. Фігурант низки антикорупційних журналістських розслідувань. 

Григорію Козловському належить винниківський футбольний клуб «Рух», Винниківська тютюнова фабрика, «Гранд Готель» у центрі Львова та ще низка ресторанів. 

Хто вкрав Винниківське озеро: правозахисники й громада звинувачують Григорія Козловського та місцеві органи влади

Козловський подарував новий медичний центр однорічному сину

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів