Козловський зі Львова не боротиметься за посаду президента УАФ

23:41 6 червня 2021 р.

Фото до новини

Футбольний клуб «Рух» категорично спростовує інформацію стосовно можливої участі Григорія Козловського у виборах на посаду Президента УАФ.

ФК «Рух» опублікував офіційну заяву: "Сьогодні на сайті Meta-ratings.com.ua з’явився матеріал із кричущим заголовком: «Козловський побореться з Павелком за пост Президента УАФ», після публікації якого ціла низка інших ЗМІ підхопили новину та поширила її на своїх ресурсах. Показово та дуже символічно, що даний матеріал вийшов у світ 6 червня - в день, коли в Україні журналісти відзначають своє професійне свято. 

Футбольний клуб «Рух» обурений цією абсурдною публікацією і офіційно заявляє: інформація подібного роду не відповідає дійсності та є наклепом. Клуб розцінює це як цілеспрямовану інформаційну атаку, що є свого роду спробою втягнути нас в незрозумілу політично-футбольну гру. З якою метою це було зроблено, мабуть варто запитати людей в дорогих костюмах і високих кабінетах, які ляльководять інформаційними потоками, намагаючись зіштовхувати різні сили для власної вигоди. Ми чудово знаємо і розуміємо, ким утримується та як управляється ресурс, який розмістив цю нісенітницю. 

Спеціально для ляльководів: повірте, Григорію Козловському є чим займатись у цьому житті! В тому числі, і у футболі. Якщо хочете переконатись, завітайте до Львова, і ми вам проведемо чудову екскурсію по майже збудованій новітній Академії футболу. Можливо, після цього вам відпаде будь-яке бажання займатись словоблудством, а всю свою енергію спрямуєте на розбудову вітчизняного футболу. 

Тим не менше, футбольний клуб «Рух» вимагає від ресурсів, які розмістили і поширили брехливу інформацію, негайного спростування, інакше буде змушений звернутись до суду у пошуках справедливості та відповідного покарання за вчинок, що суперечить усім нормам та стандартам журналістської етики".

Нагадаємо, що Григорій Козловський - почесний президент ФК "Рух", який зберіг прописку в УПЛ. 

На Арені Львів 6 червня зберуться понад 60 пілотів і 80 автомобілів

На стадіоні Арена Львів у вихідні провакцинували 3 754 особи

Ліквідація паркування перед Гранд готелем Ломаги-Козловського: за 10 днів мають розглянути петицію

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів