Ліквідація паркування перед Гранд готелем Ломаги-Козловського: за 10 днів мають розглянути петицію

14:08 6 червня 2021 р.

Фото до новини

Депутатам Львівської міської ради доведеться розглянути електронну петицію про повну ліквідацію парковки перед Гранд Готелем (проспект Свободи 13) у Львові, яка зібрала 513 підписів з необхідних 500.

Автор петиції Дмитро Мойсеєнко мотивував свою петицію так, пише Dailylviv

"Враховуючи:

- велику кількість скарг на гарячу лінію - як від львів'ян, так і від громадських організацій - щодо дискомфорту, створеного парковкою навпроти Гранд Готелю;

- халатне ставлення власника парковки до підписаних домовленостей з ЛМР;

- шквал критики і негативних рецензій у роликах українських блогерів, а також розголос наявної ситуації з порушеннями у цьому місці на всю країну в програмі "Зупини лося", що  своєю чергою зіпсуло імідж як місцевої влади, так і львівської урбаністики в цілому.

Просимо повністю ліквідувати парковку навпроти Гранд Готелю, що розміщена на проспекті Свободи 13, аби повернути справедливість і комфорт для водіїв та пішоходів у цьому місці".

100% власником ТОВ "Гранд готель", згідно з даними You Control, є Юрій Ломага, депутат Львівської міської ради, якого ще називаюь юристом компаній підприємця і депутата Львівської обласної ради (фракція партії "Європейська солідарність") Григорія Козловського. 

Нагадаємо, що у Львівській міській раді є 26 депутатів від Європейської солідарності - однопартійців Юрія Ломаги. 

У Львівській міській раді - 64 депутати і міський голова - представлені депутати від 5 партій: Європейська солідарність (26), Самопоміч (17), Голос (8), Варта (7), Свобода (6).

Козловський подарував новий медичний центр однорічному сину.

Два ринки Львова хочуть віддати Козловському за пів вартості прибирання одного із районів міста

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів