Козловський уже не фанат Порошенка

22:09 4 серпня 2022 р.

Фото до новини

Очільник львівського футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський прокоментував конфлікт між п‘ятим президентом України Петром Порошенком і власником «Інгульця» Олександром Поворознюком на користь останнього.

Про це повідомив сайт Трибуна, пише Dailylviv.com.

Нагадаємо, що Порошенко збирається подати до суду на «Квартал 95» через висловлювання Поворознюка в програмі «Байрактар News», де президент «Інгульця» звинуватив його у крадіжці 32 мільйонів гривень.

«Футбольна сім’я за Саньку! Борітеся – поборете! Думаю, 1:0 на користь «Інгульця», - прокоментував Козловський пост з описом ситуації в Інстаграмі.

 

 

Слід зазначити, що Козловський з 2015 року був депутатом Львівської міської ради від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», а з 2020 року був депутатом Львівської обласної ради від партії «Європейська Солідарність»На початку травня поточного року Козловський склав депутатські повноваження за власним бажанням.

Нагадаємо, що у 2003 році на довиборах до Львівської міської ради від Винників, які відбулися через неочікувану смерть депутата Андрія Можаровського, Григорій Козловський був обраний депутатом як член Партії регіонів.

Хто вкрав Винниківське озеро: правозахисники й громада звинувачують Григорія Козловського та місцеві органи влади

Козловський подарував новий медичний центр однорічному сину

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів