У Львові порахували, скільки шкільних уроків забрали повітряні тривоги

15:23 26 грудня 2022 р.

Фото до новини

Львів вперше за останні 2,5 роки мали повноцінне офлайн-навчання впродовж цілого семестр.

Про це керівник управління освіти Львова Андрій Закалюк розповів у прямому ефірі у Facebook, пише Dailylviv.com.

«1 вересня всі наші школи розпочали навчання в офлайн-форматі. Це був наш перший досвід навчання дітей під час реальної, повномасштабної війни, тому ми до кінця не знали, як цей семестр пройде. Ми намагались продумати всі можливі проблеми, спрогнозувати різні сценарії.

Нам вдалося пройти цей семестр достойно – ми вперше за останні 2,5 роки мали повноцінне офлайн-навчання впродовж цілого семестру. Загалом навчання в цьому семестрі тривало 78 днів. Якщо взяти до уваги середній час перебування дитини в школі, то в нас відбулось приблизно 546 уроків. Також ми порахували кількість повітряних тривог, які були впродовж цього семестру. Вийшло, що повітряні тривоги в нас забрали 50 уроків. Тобто через повітряні тривоги у наших школах не відбулось всього 10% уроків. Можу сказати, що все ж вартувало проводили очне навчання, бо 90% запланованих уроків у закладах освіти таки відбулись в повноцінному форматі.

Також в цьому семестрі ми не робили осінніх канікул, однак через це діти матимуть довші зимові канікули. Ми мали 4 дні перерви в першій половині жовтня, але це було вимушено - через масові обстріли»,  – сказав Андрій Закалюк.

Про повітряну тривогу в школі сповіщатимуть три дзвінки, - головний освітянин Львова (відео)

Міністр освіти повідомив, скільки дітей ВПО зараховано до львівських шкіл і садочків

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів