На Львівщині оголосили повітряну тривогу: червона вся Україна (оновлюється)

14:23 13 липня 2022 р.

Фото до новини

Сигнал про повітряну тривогу у Львівській області пролунав о 14.21 .

Про це пише Dailylviv.com.

У зоні цієї повітряної тривоги вже вся Україна.

Телеграм-канал Білоруський гаюн повідомив сьогодні, що "о 10:58 в Барановичах злетів винищувач та попрямував на схід. Об 11:02 у Мачулищах злетів борт ДРЛВ* А-50 ВКС РФ (RF-94268) і попрямував на південь. О 11:22 А-50 був помічений над Солігорськом.

Найімовірніше, сьогодні А-50 знову працює у парі з винищувачем, як це відбувалося в ніч із 10 на 11 липня. Борт ДРЛВ в небі зазвичай перебуває 5-6 годин. Винищувачі працюють позмінно по дві години. Сьогодні варто очікувати такої ж за часом активності. О 12:40 відбулася зміна винищувачів. Зображено приблизний маршрут роботи А-50".

*ДРЛВ - далекого радіолокаційного виявлення. 

Невдовзі Білоруський гаюн доповнив свою інформацію на цю тему: " Бачимо тривогу майже на всій території України. Зазначимо, що запусків ракет повітряного/наземного базування з території Білорусі наразі не зафіксовано. Водночас зазначимо, що борт А-50 продовжує бути в небі. Стежимо за ситуацією".

Натомість телеграм-канал Всевидяче око прогнозує, що відбувся запуск ракет з акваторії Чорного моря. У Запоріжжі чути вибухи

"В обласному центрі зафіксовано два прильоти ворожих ракет.  Поцілили в одне з підприємств міста. Офіційна інформація згодом буде уточнена". - повідомила Запорізька обласна військова адміністрація. 

Вибухи на складах у Новій Каховці зачепили навіть супутники НАСА: що знищено

25 вибухів: горить база військової частини у Мелітопольському районі, яку окупували росіяни

Зруйновані ліцей, лікарня, приватні будинки: наслідки ракетної атаки по Миколаєву (фото, відео)

У Харкові перед світанком пролунали вибухи

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів