На дзвінки не відповідала: у Львові загинула 31-річна лікарка-дерматокосметологиня

21:53 25 лютого 2023 р.

Фото до новини

Попередня причина загибелі 31-річної Ангеліни Сердюк - отруєння чадним газом.

Про це повідомляє Високий замок, пише Dailylviv.com.

У п’ятницю, 24 лютого, у будинку, що на вул. Менцинського, виявили тіло 31-річної жінки.

Як дізналася журналістка «ВЗ», загибла — відома у Львові косметологиня. Жінка працювала у сфері здоров’я та краси з 2013 року.

Про її трагічну смерть повідомили дописувачі в Instagram.

Ангеліна Сердюк разом зі своєю мамою мали власний косметологічний салон.

Як дізналась журналістка «ВЗ» від її друзів, зранку Ангеліна не прийшла на роботу. На телефонні дзвінки не відповідала… Її мама зателефонувала до чоловіка Ангеліни, і повідомила, що доньки немає на роботі. Чи не знає, де вона? Усі почали її шукати… Чоловік поїхав додому, а по дорозі викликав «швидку»…

Знайшли Ангеліну у ванній кімнаті. Бригада «швидкої» констатувала смерть. Жодних реанімаційних заходів не проводили. Медики повідомили про трагічний випадок газову службу та ДСНС. Відповідні служби мають перевірити усі газові прилади у будинку та у квартирі, у якій жила Ангеліна…

За попередньою інформацією, причиною смерті жінки може бути отруєння чадним газом. Як повідомили у поліції, тіло скерували на експертизу. Точну причину смерті встановить судмедексперт лише після завершення експертизи. Подруга загиблої дівчини каже, що Ангеліна мешкала у старому будинку.

У АТ "Львівгаз" підтвердили, що у п'ятницю їхня аварійна служба виїжджала на виклик через летальний випадок з молодою жінкою. Проте під час перевірки тяга у димоході була.

«Попередньо встановлено, що це нещасний випадок, отруєння чадним газом, — каже подруга. — Можливо, у будинку була погана вентиляція… Ангеліна вранці випила каву, і пішла у ванну… Все сталося дуже швидко»…

Подруга розповідає, Ангеліна була чудовою спеціалісткою, однією з найбільш популярних у сфері косметології.

«У неї був дуже великий запис. Була доброю людиною, спокійною. Навіть меланхолічною. Така „Божа кульбаба“, — каже подруга. - Дітей у неї не було».

Про себе у Фейсбуці жінка писала так: Львів-Київ. Лікар дерматолог-косметолог. Контурна пластика. Мезотерапія. Біоревіталізація. Ботулінотерапія. Вивчала дерматологовенерологію у Львівському національному медичному університеті. 

14 лютого зробила допис у ФБ зі словами: "Живи, живи.."

Діти і дорослі: у Львівській громаді - масове отруєння чадним газом

У Львові цієї ночі вчаділо двоє людей

У Винниках в квартирі чадним газом отруїлася вся сім'я

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів