Львівська міськрада закликає не перешкоджати перевірці димоходів

10:30 14 березня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: tvoemisto.tv

У Львові триває позапланова перевірка справності димовентиляційних каналів та наявності витяжки у будинках, які обладнані пічним та газовим опаленням.

Про це повідомили в четвер, 14 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «До перевірки залучені комунальні служби міста, а також спеціалісти ПАТ «Львівгаз». Перевіряють усі будинки комунальної власності, а також провести такі перевірки зобов’язано керівників ОСББ та ЖБК».

«За попередніми результатами обстеження було складено акти та скеровано листи у ПАТ «Львівгаз» щодо виявлених порушень. Однак, як повідомили голови районних адміністрацій, не у всі квартири вдалось потрапити з перевіркою», – поінформували також у ЛМР.

«Обстеження квартир будуть продовжуватися і мерія закликає мешканців дбати про власну безпеку і безпеку своїх рідних, допускати працівників ЛКП до перевірки. Позапланова перевірка була зумовлена збільшенням випадків отруєння чадним газом. Зазвичай причиною нещасних випадків отруєння чадним газом є відсутність тяги у димоходах, несправність чи неправильна експлуатація газових приладів та легковажність мешканців до важливості перевірки», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів