У Львові напали на салон краси

19:55 30 листопада 2021 р.

Фото до новини

У центрі медичної косметології MM Tutti Belli зараз працює поліціїя, щоб з'ясувати обставини і учасників грабіжницького нападу.

"Бандитський напад на салон краси в центрі Львова. Перші кадри з місця події. Невідомі, за словами постраждалих, увірвались в салон на вул. Шота Руставелі, покидали персонал на підлогу, забрали цінні речі і наостанок підпалили приміщення. Кажуть, що в приміщенні залишилась ще одна людина, її намагаються врятувати." Про це написав у ФБ журналіст Василь Хомин, інформує Dailylviv.com.

"На місці вже повно поліції, швидка, пожежна, аварійна служба газу. Людину досі не знайшли. Кажуть, що вона, може, у підвалі", - написав Василь Хомин.

Натомість Варта1 інформує, що сьогодні, 30 листопада близько 19:45 у Львові сталася пожежа. На перехресті вул. Руставелі- Костомарова у будинку пожежа. Рятувальники працюють на місці події. Вулиця Петрушевича стоїть мертво. За 10 хвилин по вулиці Руставелі в напрямку Стрийської проїхало 5 машин поліції, пожежна і швидка медична допомога. Автобуси розвертаються і не курсують за маршрутами.

Очікуємо офіційних оперативних повідомлень від рятувальників і поліціянтів.

У центрі медичної косметології MM Tutti Belli зараз працює поліціїя, щоб з'ясувати обставини і учасників грабіжницького нападу.

У Львові вчинили розбійний напад на родину готельєрів-рестораторів (фото)

Розбійний напад на студента у Львові наприкінці ночі

Напад у Львові: два ножові поранення й артеріальна кровотеча

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів