Львівщина одержала автомобілі швидкої медичної допомоги для ковідних хворих

13:13 5 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Автопарк Львівського регіонального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поповнився новими автомобілями швидкої медичної допомоги - 30 "швидкими" типу В, які повністю підходять для транспортування хворих з важкою формою перебігу коронавірусної хвороби.

Автомобілі мають на борту широкий набір засобів дихальної підтримки – кисневі балони (стаціонарний та портативний), аспіратори, небулайзери, дихальні мішки для дорослих, дітей та немовлят, що є життєво важливим для надання допомоги пацієнтам з Covid-19. Про це повідомив ТОВ "Автоспецпром", пише Dailylviv.com.

Кожна машина відповідає вимогам ДСТУ EN  1789:2019, який є українською адаптацією загальноєвропейського стандарту з вимогами до "швидких". Ми завжди піклуємося про якість наших автомобілів швидкої допомоги. Автомобілі швидкої допомоги на базі Peugeot Boxer мають високі технічні характеристики. Потужний тяговий двигун, яким оснащена ця модель, може розігнати автомобіль до максимальної швидкості за малий проміжок часу. Крім того, автівки мають міцне сталеве покриття, а також комфортний та просторий салон. 

Автомобілі швидкої допомоги в Україні виробляють у типах А1, А2, В і С на шасі Citroen, Peugeot і Mercedes. Контроль якості продукції ведеться відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 13485 (Менеджмент якості для медичних приладів).

За добу з діагнозом COVID-19 у Львівській області госпіталізували 340 осіб

Львівщина отримала інноваційні ліки від коронавірусної інфекції,- ЛОДА

Ми входимо в червону зону. За кілька днів питання буде стояти жорсткіше,- мер Львова

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів