Рятувальники з Львівщини відновлюють дахи у Донецькій області

08:48 3 вересня 2021 р.

Фото до новини

Рятувальникам доводиться працювати у надскладних умовах, із ризиком для власного життя.

Рятувальники Львівського гарнізону допомагають відновлювати житлові будинки, пошкодженні численними вибухами у Донецькій області. Про це повідомило ГУ ДСНС у Львівській області, пише Dailylviv.com.

За доволі короткий час, власники двох будинків, мають відновлені та полагоджені покрівлі.

Рятувальникам доводиться працювати у надскладних умовах, із ризиком для власного життя, адже населені пункти розташовані у безпосередній близькості до лінії розмежування.

З 1 вересня, у прифронтових населених пунктах Донецької області надзвичайники, а це 150 чоловік особового складу ДСНС України зі Львівщини, Рівненщини, Чернігівщини, Вінниччини, Кіровоградщини, Херсонщини, Івано-Франківщини та Донеччини, розпочали другий етап відновлювальних робіт.

Внаслідок військової агресії пошкоджень зазнали сотні будинків, власники яких не в змозі самостійно провести необхідні роботи. Тому перед рятувальниками стоїть важлива задача, яка полягає в тому, щоб допомогти відновити житло. Будівельні матеріали були придбані за кошти обласного бюджету, зокрема за рахунок регіонального матеріального резерву Донецької області та передані громадянам на безоплатній основі.

Надзвичайники працюють на території Сартанської, Мирненської, Мар’їнської, Авдіївської та Очеретинської військово-цивільних адміністрацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів