Можливі диверсії: Львів посилює охорону стратегічних об’єктів, - мер (відео)

14:50 14 лютого 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні в мерії відбулась міська комісія з надзвичайних ситуацій щодо життєдіяльності міста в умовах загрози вторгнення. Як зауважив під час брифінгу мер Львова, місто напрацювало план заходів і активно співпрацює з територіальною обороною, на випадок надзвичайної ситуації – є достатня кількість укриттів для мешканців.


Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Увага до Львова є дуже великою, переїжджають посольства. Львів сьогодні є безпечним і буде безпечним завжди. Тому, коли хтось починає щось розказувати, то одразу телефонуйте на телефон Гарячої лінії міста, чи в поліцію, чи в СБУ, щоб ми мали чітку координацію. Тому що ми з вами пережили ніч гніву у 2014 році, і це нам багато чому навчило.

Агресор буде використовувати будь-які моменти дестабілізації, психологічного тиску, також можливі диверсії, тому всі наші комунальні підприємства проходять вишкіл, ми підсилюємо охорону наших стратегічних об’єктів, і ще раз наголошую, львів’яни повинні почувати себе спокійно. Але якщо будь-яка інформація з’являється, одразу потрібно інформувати про це. Ми повинні бути єдині, як ніколи.

Сьогодні є дуже важливою чітка координація із територіальною обороною. Ми з ними напрацювали якісну співпрацю, але також потрібно їм фінансово допомогти.

Маємо 6 тисяч укриттів у Львові, і я би дуже хотів, щоби люди, які мешкають у своїх будинках, оглянули свої підвали і подбати про їхній стан. Загалом на сьогодні в усіх містобудівних умовах і обмеженнях, які ми видаємо, передбачаємо цільове призначення будівель – і як укриття, і як місце для зберігання машин», - зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Львів готовий подавати мешканцям санітарний об’єм води, якщо повністю зникне світло, - мер (відео)

У середу перевірятимуть укриття на трьох об'єктах Львівщини

Комісія з надзвичайних ситуацій у Львові щойно прийняла рішення перед загрозою вторгнення Росії

Мер Львова на сім запитань має відповіді лише для службового користування

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів