Худі Андрія Хливнюка у США продали за 20 тисяч доларів

10:01 18 квітня 2023 р.

Фото до новини

Американський фонд Help Heroes Of Ukraine зібрав понад 4 млн грн на концертах гурту «Бумбокс»: уже закуплено 10 пікапів.

У пресрелізі організації, який одержав Dailylviv.com, йдеться про те, що 19 березня завершився благодійний концертний тур українського рок-гурту «Бумбокс» містами США та Канади (Сан-Франциско, Маямі, Атланта, Чікаго,Нью-Йорк, Детройт, Торонто, Лос-Анджелес, Сіетл,, Ванкувер). Під час кожного виступу волонтери одного з найбільших у США благодійних фондів Help Heroes Of Ukraine спільно з музикантами проводили збори коштів на підтримку України та її захисників. Загальна зібрана сума становить – $120 357 (понад 4 млн грн). З них 93 245$ було зібрано під час проведення аукціонів. (Серед проданих лотів – гільза з фронту, прапори з автографами, патріотичні футболки, ексклюзивна картина з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного).

Також 17 112$ фонд отримав з продажу сувенірної продукції. Додатково $10 000 склала пожертва від організатора концертного туру, агенції Resilience Entertainment Group. Усі кошти будуть витрачені на купівлю пікапів та дронів. Наразі 10 авто уже закуплені і готуються до відправки в Україну.

«16 концертів. 18 перельотів. 28 діб. Кожен концерт – це окремий світ, окреме життя. Здебільшого це були українці (90%), але були і американці, і канадці, англійці. Я дуже радий і дуже дякую усім людям, які прийшли на ці концерти і не словом, а ділом підтримали Українські сили оборони. Всі кошти, без винятку, підуть на те, щоб фонд Help Heroes Of Ukraine міг і надалі постачати війську корисні речі, як зокрема безпілотні літальні апарати та пікапи. Так як я уже рік є рядовим сил оборони України і знаходжусь на фронті, я знаю які є потреби і що потрібно моїм побратимам. Зайвого хлопці не просять. Ці пікапи дуже необхідні. На одному з таких я їжджу і він дуже корисний та дуже сильно допомагає.», - розповів лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк.

“На аукціонах ми продавали найрізноманітніші речі: від картин з підписом Валерія Залужного до особистих речей Андрія Хливнюка. Одного разу ми сиділи в гримерці і я побачив у нього худі, на якому був зображений графік міст їхнього концертного туру у 2013 році. І там був Сімферополь, Ялта, Донецьк, Луганськ. Мене це вразило і водночас надихнуло, бо ніби ще вчора ми могли концертувати по всій території України. Цю річ нам вдалось продати за 10 тисяч доларів. А от особисте худі Андрія, яке йому подарував режисер фільму «Черкаси», ми продали за 20 тисяч доларів. Наразі ми вже придбали 10 пікапів. Це надзвичайно важливо, бо ці американські автомобілі є витривалими, прохідними і можуть використовуватися під час бойових завдань.», - розповів представник фонду Help Heroes Of Ukraine (США) та ведучий аукціонів Володимир Оленський.

Американська благодійна організація Help Heroes Of Ukraine не вперше співпрацює з українськими артистами, які приїжджають на гастролі до США. У переліку виконавців – Сергій Бабкін, СКАЙ, Ляпіс, та інші. Рекордну суму команда волонтерів зібрала під час концертів гурту «Без Обмежень», які відбувались восени 2022 року.Тоді загальна сума становила $180 590, за яку було куплено авто для захисників.

***

*Help Heroes Of Ukraine – благодійна організація, створена в США у перші дні

повномасштабного вторгнення Росії. Її заснували українці, які проживають у Чикаго. Фонд має підписані меморандуми зі Збройними силами. України, що дозволяє працювати через офіційні запити. За рік війни вдалось відправити допомоги на суму близько 40 млн доларів. Фонд повністю екіпірував понад 15 000 тисяч військових. На фронт уже відправлено близько 12 000 бронежилетів, 7 000 шоломів, понад 3 000 оптичних приладів (тепловізори, біноклі, оптичні приціли,коліматори, тощо), близько 300 дронів, майже 200 авто і т.д. Також фонд допомагає гуманітарною допомогою українцям, які постраждали внаслідок бойових дій. Зі США уже було відправлено понад 1700 тонн гуманітарної допомоги.

До Львова з Чикаго прибули 3 тисячі бронежилетів 4 рівня захисту

8 львівських фірм шиють форму для військових з американської тканини: скільки це коштує (відео)

Флісову куртку Зеленського продали в Лондоні за 90 тис фунтів стерлінгів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів