Карантин вихідного дня у Львові: понад 300 звернень від підприємців, 10 виїздів на місця

15:00 14 листопада 2020 р.

Фото до новини

Станом на 14.00 год на «Гарячу лінію міста» за консультаціями надійшло 300 звернень від підприємців. Також мобільні бригади юристів здійснили 10 виїздів за викликами. «Станом на 14.00 год на «Гарячу лінію» надійшло понад 300 звернень від підприємців з різних питань, а також за цей час було 10 виїздів на місця.

Про це повідомив Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, пише DailyLviv.

Прксслужба ЛМР нагадує, що з 08.00 год ранку в мерії працюють фахівці, які консультують підприємців щодо роботи в умовах карантину та виконання рішення виконавчого комітету Львівської міської ради про оголошення робочих днів.

Відтак, «Гаряча лінія міста» за номером 15−80 приймає дзвінки, а працівники юридичного департаменту та департаменту економічного розвитку надають консультації. Також в мерії створені окремі мобільні бригади, які оперативно виїжджають на виклики підприємців.

З 08.00 год і до 10.00 год в основному були звернення щодо того, чи підприємці працювати, якщо так, то на основі чого. Радилися чи відкривати їм свої заклади чи ні, адже бачили рішення виконкому і знають про постанову уряду.

Після 10.00 год звернення стосувалися вже консультацій з юристами як поводитися, коли приходить поліція з перевіркою, або ж називали конкретні ситуації, які вже виникали і потребували правової допомоги. Найбільше таких ситуацій виникало на ринках і в кількох закладах громадського харчування", — розповідає Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.

Субота і неділя у Львові оголошені робочими днями

Рішення міських комісій ТЕБ і НС не звільняють від відповідальності за порушення карантину, - ЛОДА

Голова ЛОДА: виконком ЛМР може навіть оголосити 14 листопада першим січня 2021 року

Поліція застерегла львів'ян від порушення карантину вихідного дня



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів