IT-фахівець, боєць джиу-джитсу, віолончеліст: Львів попрощався з Героєм Юрієм Осадчуком

20:27 22 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні, 22 жовтня, у Львові з військовими почестями провели в останню путь тестінженера компанії N-iX, воїна 103-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ Юрія Осадчука з позивним "Тай".

Міська церемонія прощання з Героєм відбулася на площі Ринок. Поховали Юрія Осадчука на Личаківському цвинтарі, пише Dailylviv.com.

Як написали співробітники N-iX, Юрій приєднався до компанії у 2016 році й працював на посаді Test Engineer в команді проєкту Lebara.

Ось як згадують про Юрія колеги та друзі Юлія Репецька та Ярослав Мота:

«Юра завжди прагнув справедливості та був людиною честі, тому 24 лютого він записався в добровольці, аби відстояти правду навіть ціною власного життя».

«Юра завжди підставляв своє дружнє плече і підтримував у складних ситуаціях, заспокоюючи жартами. Казав, що не варто все так близько брати до серця, хоча сам завжди дуже сильно переживав щодо роботи та успіху проєкту. А на питання як в нього справи, завше відповідав „Люкс!“. В будь-якій ситуації Юра завжди лишався собою: веселим, іронічним і вимогливим. Він не боявся ані „міцного слівця“, ані висловлення власної точки зору навіть, якщо вона комусь не подобалась.

Він якимось дивним чином міг поєднувати роботу, тренування з дзюдо, походи в басейн і уроки гри на віолончелі. Завжди був заклопотаний і часом небагатослівний, але такий щирий і справжній. Багатьох з нас з Юрою об’єднувала не лише робота, але й щира дружба. В кожного своя — з кимось це були походи на кальян, з кимось — постійний тролінг, а з кимось — відверті розмови, що закінчувались фразою „Та й таке“, коли бракувало слів, яких і сьогодні так не вистачає»

N-iX повідомила, що долучається до фінансової підтримки родини Героя та залучає до збору спеціалістів компанії.

Біографічна довідка 

Юрій Осадчук («Тай») (30.05.1989-15.10.2022). Уродженець міста Кам’янка-Бузька Львівської області. Проживав у Львові.

Закінчив Національний університет «Львівська політехніка». Самотужки опанував іспанську мову, під час війни розпочав вивчення китайської. Грав на віолончелі.

Активно займався муай тай, був володарем «синього поясу» із джиу-джитсу, а також фанатом львівських «Карпат». Обіймав посади у IT-компаніях «EPAM» та «N-iX».

З першого дня повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини від окупантів. Проходив військову службу в лавах ЗСУ.

У Юрія Осадчука залишилися дружина, батьки, сестра, шваґро та племінниця.

Завтра Львів попрощається з Дмитром Фіалкою, Михайлом Іваніківим, Романом Чабаном та Ігорем Марченком, які захищали Україну

Валерій Хорошев, Юрій Ленько, Назарій Чигінь, Максим Моклович, В’ячеслав Волгін: завтра Львів попрощається з Героями

Під час деокупації українських територій загинув вибухотехнік Дмитро Ривак: завтра Львів прощається

Завтра Львів попрощається з Героями Олегом Підгородецьким та Назарієм Климківим, які боронили Україну

Героїв Ярослава Юника і Євгенія Солтиса завтра у Львові проведуть в останню путь

У бою загинув начальник служби зв’язків з громадськістю 80-ї окремої ДШБ капітан Юрій Лелявський

Завтра Львів віддасть останню шану Герою Миколі Варламу, уродженцю Винників

Ігор Гадяк, Юрій Лелявський, Роман Вишинський, Костянтин Манько: завтра Львів прощатиметься з Героями

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів