Багатії в Росії платять по 2 млн доларів за звільнення від мобілізації

19:03 25 вересня 2022 р.

Фото до новини

Військові комісари з Москви і Підмосков'я з такими заробітками невдовзі зможуть також розбагатіти і потрапити до списку Forbes.

Почалася торгівля звільненнями, цінники за «вирішення питання» сягають $2 млн з мешканців Рублево-Успенського шосе і Миколиної гори. Про це повідомив ТК Gulagu.net, пише Dailylviv.com.

"Усі ті лицеміри, хто одягали пілотки на 9 травня, купували в гаражі «Перемоги» і начіплювали георгіївські стрічки на їхні «Порші» і «Бентлі», випрошували місця ближче до Путіна на парадах, раптом вирішили різко купувати звільнення від мобілізації - для себе і своїх синків, - резюмує ТК Gulagu.net. - Тим часом «за законом воєнного часу» військові комісари простим росіянам, які не мають зв'язків і мільйонів умовних одиниць, закривають виїзд за кордон і обмежують їхні Конституційні права.

До речі, більшість всіх учасників Z-прихильників зараз намагається діяти методами рублівських олігархів на локальному рівні. Хтось переоформлює свою машину на тещу комісара, хтось відписує човен з гарним двигуном, хтось дачу «дарує». Загалом, у працівників відділу з боротьби з економічними злочинами стало багато роботи зараз, і вони їй раді".

Чемпіон світу з універсального бою втік з Росії після того, як йому прийшла повістка (відео)

Дагестанці збираються на майдан, щоб звільнити Кавказ від путінської мобілізації і нащадків Єрмолова

У Дагестані стріляють: мешканці повстають проти примусової мобілізації (відео)

США попередили путіна про катастрофічні наслідки для росії

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів