Чемпіон світу з універсального бою втік з Росії після того, як йому прийшла повістка (відео)

13:59 25 вересня 2022 р.

Фото до новини

Відомий боєць ММА з Дагестану Маріф Піраєв втік з Росії після того, як йому прийшла повістка у військкомат.

Про це повідомив його колега з рингу, також цю інформацію підтверджують спортивні медіа ресурси, пише Dailylviv.com.

«Маріфу повістка прийшла… Маріф з жахом зіскочив із Росії», – розповів інший боєць змішаних єдиноборств Шаміль Галлімов під час прямого ефіру в забороненому в РФ Instagram.

 Довідка

Маріф Піраєв - народився 3 січня 1993 року в республіці Дагестан. За походженням - рутулець. Родом з с. Новий Борч. Батько - боєць MMA Тельман Піраєв. Спортом почав займатися з 10 років. Пізніше займався футболом, грав за російський футбольний клуб Локомотив 1993 року.

У 13 років батько віддав його до школи боксу у Москві. Після 3 років занять, у 16 ​​років перейшов до школи боксу ЦСКА і тренувався там ще 2 роки під керівництвом Олега Морозова.

У 18 років боєць Расул Мірзаєв запросив його тренуватися до школи «Самбо-70», де його тренером став Ніколай Єлесін. У "Самбо-70" за короткий час засвоїв навички боротьби. 

Професійну кар'єру у бойових видах спорту розпочав із 2011 року. Дебютний бій виграв у вересні 2011 року на турнірі Fight Nights - The Fight With and Without Rules у Івана Фоміна (задушливим ззаду)[9]

У серпні 2017 року ліга WFCA підписала довгостроковий контракт з Маріфом Піраєвим, як з одним із найперспективніших легковаговиків.

Маріф Піраєв часто виступає в YouTube-промоушенах ніші "поп-ММА", таких як "Наша Справа" та Hardcore Fighting Championship.

У вересні 2022 року, отримавши повістку з військкомату у зв'язку з частковою мобілізацією, утік із Росії, ймовірно, до Грузії.

У Дагестані навіть у маленьких селах вийшли на акції протесту проти мобілізації, - ISW (відео)

Кремль мобілізує етнічно неросійські громади з непропорційною швидкістю,- ISW (відео)

Мобілізованих росіян треба буде винищувати ще півтора року

Путін привів війну до будинку кожного росіянина

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів